به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیل امامزاده شامگاه یکشنبه در جلسه انتقال کتابخانه شهیدان عباس زاده آمل اظهار داشت: تعداد کتابخانه های موجود دراین استان را هم اکنون 63 باب کتابخانه با زیربنای 40 هزار متر مربع اعلام کرد.
وی ادامه داد: مازندران در تلاش است تا سال 1404 تعداد کتابخانه های استان به 263 کتابخانه با زیربنای 200 هزار مترمربع برسد که رشد سرانه هفت متر مربع است.
امامزاده در خصوص ایجاد کتابخانه مشارکتی در مازندران اشاره کرد و گفت: مقرر شده بود با توفق های صورت گرفته قبلی، چهار کتابخانه توسط کتابخانه های عمومی کشور، چهار کتابخانه توسط وزارت نفت و چهار کتابخانه توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مازندران ایجاد شود که تاکنون هیچ کتابخانه ای ساخته نشد و از سال گذشته تاکنون اعتباری که توسط فرمانداران استان مصوب شده، ریالی ازآن به کتابخانه های عمومی استان داده نشد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران با اشاره به اینکه این کمبودها سبب شده تا وضعیت کتابخانه های عمومی استان درکل کشور در رتبه 29 قرار گیرد، افزود: با وجود اقدام های در حال انجام هنوز شاخص های مازندران در کل کشور توسعه قابل توجهی نداشته است.
وی بیان داشت: مقرر شده بود ازمحل اعتبارهای شاخص در این بخش استفاده شود ولی متاسفانه مجلس شورای اسلامی آن را بین سازمانها و نهادها تقسیم کرد که فقط دو درصد از آن اعتبارات به کتابخانه های روستایی اختصاص پیدا کرد.
امامزاده به ساخت کتابخانه روستایی در شهرستان آمل اشاره کرد و افزود: ساخت کتابخانه های عمومی در روستاهای اسکومحله و وسطی کلا آمل با اعتبار یک میلیارد ریال آغاز شده و پیش بینی می شود، امسال ساخت دو کتابخانه روستایی دیگر در آمل آغاز شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران، سرانه اقبال کتابخوانی مازندران در کشور را درجایگاه سوم اعلام کرد و یادآور شد: شهروندان آملی جایگاه نخست بالاترین سرانه کتابخوانی در مازندران را دارند.
وی تاکید کرد: همه مردم ومسئولان باید کمک کنند تا فرهنگ کتابخوانی درمازندران بهبود یابد.
نظر شما