به گزارش خبر نگار مهر، سید جمال باقری شامگاه یکشنبه درجلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی که در زمان شروع به کار شورای سوم به صورت غیر رسمی در منازل اعضا برگزار می شد، اظهار داشت : برای تحبیب قلوب، این جلسات حتی شکل خانوادگی پیدا کرده بود.
وی افزود: این جلسات و هماهنگی ایجاد شده منشا شعار و استراتژی شورای هشت نفره شد و همه در صحبت های خود که در آرشیو جراید موجود است تکرار می کردیم که ما در کنار شهردار، هشتعضوی هستیم که می خواهیم برای شهر کار کنیم.
این عضو شورای شهر ساری گفت: دلیل هماهنگی آسیب شناسی گذشته بود و با توجه به گذشته سعی کردیم مسیر آینده خالی از تنش باشد و همواره مسائل فیمابین را با گفتگو حل می کردیم.
باقری با تاکید بر اینکه ما در هیچ شرایطی نباید هماهنگی را از دست بدهیم تصریح کرد: اکنون باید آسیب شناسی شود که چرا آن شورای آرام به شورای پر تنش تبدیل شد.
وی با اشاره به اینکه از همین شورا یکی از اعضا با 95 هزار رای وارد مجلس شده است، این امر را نشانگر رضایت نسبی مردم از شورای سوم دانست و گفت: باید ببینیم چه شد که کار به حاشیه کشید به نظر من ریاست شورا قدری مسامحه به خرج داده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری اظهار داشت: ناهماهنگی از جایی شروع شد که در جریان سئوال از شهردار، دو عضو شورا نامحرم تلقی شدند.
باقری بابیان اینکه نباید بگذاریم هماهنگی شورا از هم بپاشد ، افزود: صحبت های برخی از همکاران قابل تامل بوده و بحث های انحرافی مطرح می شود درحالی که بنده هیچ اشاره ای به موضوع استیضاح نداشتم و فقط از شورا دفاع کردم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ساری پیشنهاد کرد: تابلوی کوچه هایی که مزین به نام شهدا است طوری طراحی شود که حاوی تصویر شهدا باشد.
شهر ساری مرکز مازندران بیش از 300 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما