محمدرضا طلایی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته بین اعضای اتحادیه و رایزنی با نهادهای مربوطه میزان صادرات نرم افزار تا پایان سال به 150 میلیون دلار می رسد که در صورت حمایت همه جانبه این رقم قابل افزایش است.
وی با ابراز امیدواری هماهنگی ایجاد شده با سازمان توسعه تجارت ایران و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: با هماهنگی های صورت گرفته بین نهادهای مربوطه امیدواریم در سال جاری میزان صادرات نرم افزار در کشور به بیش از رقم فوق برسد.
طلایی افزود: همچنین این اتحادیه در سال گذشته موفق به صادرات 100 میلیون دلار نرم افزار در کشور شد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نرم افزار ایران با اشاره به انواع نرم افزارهای تولیدی در کشور گفت: هم اکنون نرم افزارهای تولیدی به دو گروه کاربردی و بسته های نرم افزاری تقیسم می شوند که نرم افزهای کاربردی بر اساس سفارش مشتری به دو دسته مجزا تقسیم می شوند.
وی تصریح کرد: بسته های نرم افزاری که بر اساس سرمایه گذاری شرکت های تولیدکننده به وجود می آید در زمینه های مختلفی از جمله بسته های نرم افزاری مالی، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، قرآنی و ادبی تولید می شوند.
وی با اشاره به تعداد شرکت های تولیدکننده نرم افزار در کل کشور گفت: در حال حاضرحدود 500 شرکت در ایران صرفا به تولید نرم افزار می پردازند و این در حالی است که علاوه بر این تعداد برخی دیگر از شرکت ها در دو زمینه سخت افزار و نرم افزار به فعالیت می پردازند.
نظر شما