به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نیکبخت، معاون برنامه ریزی و اقتصاد وزارت جهاد کشاورزی صبح امروز در نشست خبری که به منظور فرارسیدن هفته جهاد کشاورزی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که از او پرسید اعتبار لازم برای اجرای طرح تهیه شناسنامه بهره بردار در بخش کشاورزی به منظور ارائه خدمات به آنها چه میزان است؟، گفت: با توجه به اینکه این طرح را با کمک معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری از سال 90 شروع کرده ایم اما برای اولین بار در سال جاری این طرح ردیف اعتباری مستقل گرفت و در حدود ده میلیارد تومان برای اجرای این طرح در سال 91 در نظر گرفته شده است.
در پاسخ به مهر عنوان شد؛
اعتبار 10 میلیارد تومانی برای طرح تهیه شناسنامه کشاورزان
معاون برنامه ریزی و اقتصاد وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حدود 10 میلیارد تومان در سال 91 برای اجرای طرح تهیه شناسنامه کشاورزان در نظر گرفته شده است، از ثبت نام بیش از دو میلیون و 800 هزار نفر از کشاورزان در 5 ماه گذشته در این طرح خبر داد.
وی اضافه کرد: تا پایان سال اگر نیاز به اعتبارات بیشتری باشد با استفاده از منابعی که در اختیار دولت است، این اعتبار تامین خواهد شد.
این مقام مسئول در پاسخ به سئوال دیگر مهر مبنی بر اینکه با توجه به اینکه اکثر کشاورزان بی سواد هستند، چگونه میتواند در سامانه دریافت اطلاعات تهیه شناسنامه بهره بردار در بخش کشاورزی ثبت نام کنند؟ گفت: به هر حال اجرای این طرح کار سختی است و کمتر در کشور چنین طرحی با این گستردگی و محتوا صورت گرفته است.
نیکبخت در عین حال تصریح کرد: البته در طرح هدفمند کردن یارانه ها اطلاعات همه اقشار مردم اعم از باسواد و بی سواد جمع آوری شد و این تجربه خوبی برای انجام این کار به حساب می آید.
وی همچنین در خصوص چگونگی سنجش صحت و درستی اطلاعات درج شده از سوی کشاورزان در این سامانه، گفت: با توجه به اینکه به صورت غیررسمی این طرح را از حدود 5 ماه گذشته آغاز کرده ایم، هم اکنون بالغ بر دو میلیون و 800 هزار نفر از کشاورزان سراسر کشور به صورت خوداظهاری اطلاعاتشان را در این سامانه ثبت کرده اند و این نشان می دهد که امکانات و زیربنای اجرای این طرح در کشور وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: البته ما به این موضوع بسنده نمی کنیم و چارچوب و ضوابط کاری مشخصی را به بخشهای مختلف وزارت جهاد کشاورزی در سراسر کشور اعلام کرده ایم که باید بر اساس آن، ضوابط صحت و درستی اطلاعات سنجیده شود.
معاونت برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: بر این اساس، اطلاعات همه کشاورزانی که در این سامانه ثبت نام کرده اند، به صورت دقیق توسط بخش خصوصی مانند سازمان نظام مهندسی و شرکت خدمات مشاورین راستی آزمایی خواهد شد به طوری که همه مکانها و نوع فعالیتهای آنان مورد بازدید قرار خواهد گرفت و پس از تایید نهایی خدمات کشاورزی به آنها ارائه خواهد شد.
کد خبر 1625709
نظر شما