به گزارش خبرنگار مهر، نماینده مدیران مدارس ابتدائی خراسان رضوی سه شنبه شب در مجموعه رفاهی فرهنگی معلمان در مشهد در جمع این قشر فرهنگی گفت: برای کیفیت بخشی آموزش ابتدائی، معلمان باید هویت و توانائی خودشان را نشان دهند.
محمد تقی عبدالله زاده حوزه فعالیت این انجمن علمی را در 7 کمیته معرفی کرد و افزود: در کمیته آموزش و پژوهش امور پژوهشی تعلیم و تربیت، به خصوص دوره ابتدائی مد نظر است.
این مدرس مراکز تربیت معلم تصریح کرد: در کمیته بررسی کتب درسی نگاه دقیق و خرد جمعی معلمینی که در کلاس ها مشغول کار هستند مهم و مفاهیم، موضوعات تصویری و فعالیت ها بررسی می شود.
عبدالله زاده کار کمیته تهیه وسایل کمک آموزی را جذب معلمان صاحب ایده های جدید دانست و گفت: در کمیته آمار و اطلاعات ،بررسی امور آموزشی کشورهای دارای نظام های 6 ساله ابتدائی بررسی می شود.
وی انجام همایش های مختلف داخلی و خارجی را از عمده ترین فعالیت های کمیته گردهمائی دانست و بیان داشت: کار کمیته پذیرش و روابط عمومی، ارتباط ین نهادهای مختلف نظیر یونسکو، یونیسف و انجمن دوستداران کودک در مشهد و انجمن تحریریه سعی بر ارتقاء معلمان و تسهیل سازی امور انتشارات معلمان دارد.
محمد رضا شهرستانی از دیگر بنیانگذاران این انجمن علمی گفت: تعهد، تخصص و تجربه از مهمترین ویژگی های افراد دعوت شده به این نشست تخصصی می باشد.
وی افزود: اندیشه تشکیل انجمن بر اساس دستورالعمل وزارت و بهبود کیفیت آموزشی این دوره از طریق ارتقاء سطح علمی مربیان و معلمان است.
این معلم پیش کسوت یاد آور شد: انجمن علمی آموزشی خراسان رضوی در سال 88 مجوز فعالیت گرفت و اکنون چهارمین انجمن کشور پس از تهران ، آذربایجان غربی و یزد می باشد.
شهرستانی گفت: این انجمن به صورت غیر انتفاعی و تعاونی عمل می کند و قصد دارد مرجع علمی تمام فعالیت ها و برنامه های دوران ابتدائی باشد.
وی گفت: اعضای انجمن با دید انتقادی و نکته سنجی می توانند عملکرد آموزشی و پرورشی این مقطع مهم را ارزیابی کنند.
وی با اشاره به اینکه تمامی همکاران شاغل دوره ابتدائی با مدرک کارشناسی می توانند عضو پیوسته این انجمن باشند، بیان داشت: معلمان با مدرک کاردانی نیز می توانند عضو وابسته و در این انجمن فعالیت کنند.
وی گفت: دانشجویان رشته ابتدائی و اساتید دانشگاه ها نیز می توانند عضو افتخاری شوند.
نظر شما