۲۴ خرداد ۱۳۹۱، ۲۰:۲۵

50 درصد کانون های فرهنگی و هنری خراسان جنوبی در روستاها راه اندازی شده است

50 درصد کانون های فرهنگی و هنری خراسان جنوبی در روستاها راه اندازی شده است

بیرجند – خبرگزاری مهر: راه اندازی 50 درصد کانونهای فرهنگی هنری مساجد در روستاها، وجود 14 هزار رقبه در استان و... از مهمترین عناوین خبری خراسان جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی در اولین نشست مدیران دستگاه های فرهنگی استان، از وجود 258 کانون فرهنگی و هنری مساجد خبر داد و گفت: بیش از 50 درصد کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان در روستاها فعالیت می کنند.

حجت الاسلام رمضان زاهدی اضافه کرد: افزایش کانون های مساجد روستایی در دستور کار این دبیرخانه قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای راه اندازی هر کانون 500 هزار تومان تجهیزات اختصاص می یابد، افزود: سرانه اوقات فراغت هر کانون 500 هزار تومان است و این اعتبار بر اساس فعالیت های کانون ها اختصاص می یابد.

وجود 14 هزار رقبه در خراسان جنوبی

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: بیش از شش هزار موقوفه در استان وجود دارد که بیشترین آنها در روستاهای سطح استان است.

حجت الاسلام محسن مومنی از وجود 14 هزار رقبه در سطح استان خبر داد و گفت: می توان از ظرفیت آنها در راستای انجام کار فرهنگی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه اکثر موقوفات استان فرهنگی هستند، بیان کرد: این موقوفات پتانسیل های بسیار خوبی در راستای انجام برنامه های فرهنگی دارند.

حجت الاسلام مومنی تاکید کرد: احیای نیات واقفین موجب ایجاد اشتغال و انجام فعالیت های فرهنگی بسیار خوب در سطح استان می شود.

وی با اشاره به فعالیت های انجام شده در بقاع متبرکه استان، بیان داشت: راه اندازی ایستگاه مشاوره، پرسش و پاسخ، استقرار پزشک همزمان با ایام تعطیلات در امامزادگان و اعزام مبلغ به بقاع متبرگه از جمله این برنامه ها است.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه 36 امامزاده سطح استان از کتابخانه باز برخوردار است، ادامه داد: تجهیز بقاع متبرکه به وسایل ورزشی نیز در استان تدارک دیده شده است.

حجت الاسلام محسن مومنی با بیان اینکه امامزادگان بودجه فرهنگی ندارند، تصریح کرد: دستگاه های اجرایی که می توانند در چارچوب قانون در راستای تجهیزات بقاع متبرکه کمک کنند در این زمینه  با اوقاف و امور خیریه استان همکاری کنند.

جذب جوانان به مساجد با انجام امور فرهنگی میسر است

مدیر کل امور روستایی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه جذب جوانان به مساجد با انجام امور فرهنگی میسر است، گفت: با توجه به اینکه دشمنان اسلام و انقلاب جوانان را هدف قرار داده اند این امر در خنثی کردن نقشه های شوم دشمنان بسیار موثر است.

سید کاظم علوی بر برگزاری جلسات فرهنگی به صورت منسجم و مستمر تاکید کرد و افزود: برگزاری این جلسات موجب استفاده از تمامی پتانسیل های استان در راستای رفع مشکلات مردم به نحو احسن می شود.

وی با بیان اینکه جذب جوانان به مساجد با انجام امور فرهنگی میسر است، اظهارداشت: با توجه به اینکه دشمنان اسلام و انقلاب جوانان را هدف قرار داده اند، این امر در خنثی کردن نقشه های شوم دشمنان بسیار موثر است.

مدیر کل امور روستایی خراسان جنوبی با اشاره به اهداف برگزاری این جلسه بیان کرد: آشنایی با فعالیت ها و برنامه های دستگاه های فرهنگی سطح استان در راستای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به افراد جامعه از جمله اهداف برگزاری این جلسه است.

علوی با بیان اینکه بقاع متبرکه نقش بسزایی در انجام فعالیت های فرهنگی دارد، یادآور شد: افراد جامعه در کنار زیارت بقاع متبرکه به دنبال برنامه های شاد هستند و با برنامه ریزی درست می توان برنامه های فرهنگی شاد در بقاع متبرکه استان انجام شود

کد خبر 1626330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha