سید حسین کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این طرحهای پژوهشی از میان 48طرح ارائه شده از سوی برخی دستگاههای اجرایی استان به تصویب رسید.
وی بیان کرد: از مجموع12 طرح تصویب شده سه طرح در زمینه راه و شهرسازی، دو طرح بیمه درمانی و هفت طرح آن هم علمی بوده است.
کاظمی اظهار داشت: طراحی و تدوین نحوه استفاده از کارت هوشمند سلامت، تولید سیستمهای کنترل قابل برنامه ریزی صنعتی، تولید رله های حفاظتی، بررسی علل اضمحلال زودرس لایه های آسفالت از جمله این طرحهاست.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: 108 طرح نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان ارائه شده که هم اکنون در کمیته تخصصی دفتر آموزش و پژوهش استان در دست بررسی است.
کاظمی بر انجام پژوهش های کاربردی متناسب با نیازهای استان تاکید کرد و گفت: امسال تدوین اولویتهای تحقیقاتی استان بر مبنای نیازها، تواناییها و استعدادها انجام میشود.
وی تصریح کرد: دانشگاهها مرکز اصلی پژوهشگری هستند که باید با هماهنگی با دستگاههای مرتبط با امر پژوهش به توسعه پژوهشهای کاربردی و مورد نیاز استان بپردازند.
کاظمی همچنین با اشاره به پایان سال مالی عمرانی در پایان تیر ماه جاری، بر هزینه کرد نیم تا سه درصد این اعتبارات در زمینه تحقیق و پژوهش از سوی دستگاههای اجرایی در فرصت باقی مانده تاکید کرد.
نظر شما