به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید شامگاه شنبه در نشست شورای اشتغال استان خوزستان اظهار کرد: بازاریابی و کمک به فروش محصولات تولیدی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد از برنامه هایی است که به جدیت دنبال می شود.
وی با بیان اینکه بیش از 35 درصد تولید صنایع دستی کشور در اختیار مددجویان کمیته امداد است، افزود: در این راستا صنایع دستی تهیه شده توسط مددجویان از قبیل فرش و گلیم توسط کمیته امداد به قیمت کارشناسی خریداری و به فروش می رود.
امید، سهم کمیته امداد را از تولید ملی کشور پنج تا 12 درصد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 650 هزار شغل فعال توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) برای مددجویان فراهم است که این میزان تولید از محل این مشاغل است.
وی با اشاره به تفاوتهای اشتغالزایی در افراد تحت پوشش امداد اظهار کرد: استعداد یابی، آموزش خانواده ها، پرداخت تسهیلات، نظارت و بازاریابی از مراحلی است که در ایجاد اشتغال برای مددجویان طی می شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه آموزش از ارکان اصلی ایجاد شغل است، گفت: سال گذشته با اعتباری معادل 20 میلیارد تومان برای حدود 300 هزارنفر دوره آموزشی برگزار شد.
وی همچنین به تسهیلات پرداختی به مددجویان به منظور خوداشتغالی اشاره کرد و گفت: در سال 90 از منابع بانکی در حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان اختصاص یافت.
امید با اشاره به همکاری بانکها در راستای پرداخت تسهیلات، افزود: تاکنون 85 درصد اعتبار تخصیص یافته وصول شده در حالیکه سال قبل تنها 30 درصد اعتبار وصول شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مددجویان برای دریافت تسهیلات، موضوعد تضمین است، اظهار کرد: امسال برای نخستین بار کمیته امداد امام خمینی (ره) طرحی برای افرادی که امکان معرفی ضامن ندارند اجرا کرده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: براساس این طرح کمیته امداد ضمانت این افراد را عهده دار شده است.
امید تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در سال جاری آمادگی تامین 500 هزار فرصت شغلی در صورت تامین منابع برای مددجویان تحت پوشش خود دارد.
نظر شما