به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر نعمت الله عزيزي، گفت : در سال هاي اخير يكي از چالش هاي پيش روي برنامه ريزان آموزشي و درسي در خصوص يادگيري دانش آموزان و دانشجويان يافتن راه ها و رويكردهايي بوده كه علاوه بر كاهش افت توان علمي فراگيران و ارتقا و بهبود عملكرد تحصيلي آنان، به تقويت سطح انگيزه و مشاركت فراگيران در فرايند يادگيري و فعاليت هاي آموزشي بيانجامد.
وي تصريح كرد : تاكيد يونسكو و ديگر سازمان هاي ذي ربط مبني بر مادام العمر كردن تعليم و تربيت و ضرورت تنوع بخشي به منابع آموزشي و يادگيري و سهولت دسترسي فراگيران به داده ها سبب شد آموزش هاي الكترونيكي از اعتبار و اولويت قابل توجهي برخوردار شوند.
عضو هيئت علمي دانشگاه كردستان يادآور شد : استراتژي جهاني آموزش براي همه (Education For All) منجر به توسعه و گسترش آموزش هاي الكترونيكي شده است.
وي افزود : در ميان مزاياي فراوان آموزش هاي الكترونيكي علاوه بر تاثير انگيزشي بالاي آن مي توان به قابليت اين آموزش ها در كمك به معلمان در متنوع نمودن روش هاي تدريس و چند رسانه اي كردن دروس، بهبود كيفيت يادگيري فراگيران و تحقق آموزش براي همه اشاره نمود.
سمينار علمي - آموزشي آموزش الكترونيكي، 15 اسفند با حضور متخصصان و علاقمندان اين حوزه در دانشگاه تربيت مدرس برگزار شد.
نظر شما