علی اکبر بسکابادی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه هم اکنون 238 روستا با 9 هزار و 828 خانوار در استان فاقد آبرسانی هستند، اظهارداشت: از این تعداد 197 روستای استان در طول برنامه توسعه پنجم آبرسانی خواهند شد.
وی اضافه کرد: با آبرسانی به این تعداد روستا در طول برنامه، تعداد روستاهای فاقد آب در خراسان جنوبی به 41 روستا کاهش می یابد.
بسکابادی با اشاره به اینکه هم اکنون در استان 177 روستا با شش هزار و 164 خانوار فاقد آب هستند، افزود: در این راستا ضریب روستاهای فاقد آب در خراسان جنوبی 21 درصد است.
وی با اشاره به اینکه روستاهای راکد به روستاهایی گفته می شود که یک بار لوله کشی شده،اما به دلیل عوامل جوی دارای شبکه فرسوده آبرسانی بوده و فاقد آب هستند، افزود: تعداد این روستاها در استان 61 آبادی با سه هزار و 664 خانوار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی تعداد روستاهای دارای شبکه آبرسانی فعال را 596 روستا در استان عنوان کرد و بیان داشت: این روستاها بالغ بر 62 هزار و 328 خانوار را شامل شده و مشکل تامین آب ندارد.
تامین اعتبار سالانه تنها شرط تحقق آبرسانی در برنامه پنجم توسعه
وی ادامه داد: در صورت تامین اعتبار سالانه به آب و فاضلاب روستایی استان، آبرسانی روستاها در راستای برنامه توسعه پنجم محقق می شود.
بسکابادی با بیان اینکه اعتبارات سال گذشته برای آبرسانی به روستاها 34میلیارد تومان بوده است، بیان کرد: ازاین رقم 30 میلیارد تومان تخصیص یافته و چنانچه در طول برنامه پنجم توسعه هرسال 30 میلیارد تومان اختصاص یابد تمام اهداف آبرسانی محقق خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون 84 درصد روستاهای استان آبرسانی شده اند، یادآور شد: از این تعداد 72 درصد دارای شبکه آبرسانی فعال بوده و 12 درصد دیگر براثر خشکسالی ها راکد شده اند.
نظر شما