حبیب الله شریفی در گفتگو با مهر، از وجود 22 کانون بحرانی در این استان خبر داد و گفت: این کانون ها به وسعت 800 هزار هکتار است.
وی اضافه کرد: با وجود این تعداد کانون بحرانی در استان، هم اکنون 13 کانون های بحرانی کشور به خراسان جنوبی اختصاص دارد.
شریفی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد کانون های بحرانی استان به نهبندان با هفت کانون اختصاص دارد، افزود: همچنین قاین با پنج کانون بحرانی در ردیف دوم استان از لحاظ وجود کانون بحرانی قرار دارد.
به گفته وی از این تعداد سه کانون در بیرجند، دو کانون در سربیشه، سه کانون در سرایان و در شهرستان های فردوس و سرایان هرکدام یک کانون وجود دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تعداد کانونهای بحرانی کشور 130 کانون در 178 منطقه کشور است، افزود: این کانون ها در 18 استان با وسعت شش میلیون و 400 هزار هکتار وجود دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون هفت میلیون و 500 هزار هکتار از اراضی استان سند مرتع داری دریافت کردند، افزود: همچنین یک میلیون و 500 هزار سند در دست بررسی و مطالعه است.
شریفی به اقدامات این مجموعه برای کاهش استفاده از مراتع توسط مردم بومی مناطق، عنوان کرد: توزیع تنورهای گازی و فرهنگ سازی در جوامع روستایی و عشایری به منظور استفاده از آن برای کاهش بوته کنی و تخریب مراتع انجام شده است.
وی ادامه داد: در این راستا 200 مورد تنور گازی، 600 سیلندر گاز و 11 دستگاه منبع ذخیره نفت در این مناطق توزیع شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برای احداث جایگاه های سوخت در روستاها تسهیلاتی در سال جاری اعطا شده است، یادآور شد: برای کاهش بوته کنی در مناطق در صورت مطالعه جایگاه سوخت و نانوایی احداث خواهد شد.
نظر شما