۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۷:۵۲

اخبار دامپزشکی استان یزد/

ثبت واکسیناسیون طیور در سامانه پایش به مراکز مایه کوبی یزد واگذار شد

ثبت واکسیناسیون طیور در سامانه پایش به مراکز مایه کوبی یزد واگذار شد

یزد - خبرگزاری مهر: مسئول سامانه الکترونیکی طیور اداره دامپزشکی استان یزد از واگذاری ثبت مشخصات واکسیناسیون طیور در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور به مراکز مایه کوبی در سراسر استان یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کریم زنگیلی اظهار داشت: با توجه به لزوم ثبت مشخصات واکسیناسیون در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلاس آموزشی، توجیهی دو روزه با حضور کلیه مسئولان فنی مراکز مایه کوبی و روسای شبکه های استان در اداره کل دامپرشکی استان یزد برگزار شد.

وی افزود: با توجه به لزوم ثبت مشخصات واکسیناسیون طیور در مرغداری ها همچنین کنترل واکسن های طیور، با استفاده از این سامانه می توان کمک قابل توجهی در زمینه پیشگیری و کنترل بیماری های طیور و توزیع واکسن انجام داد.

زنگیلی عنوان کرد: ثبت مشخصات و نحوه مصرف واکسن های طیور توسط آن مراکز از ابتدای خرداد ماه به آدرس اینترنتی www.gis.ivo.ir صورت خواهد گرفت.
 
230 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی در ابرکوه معدوم شد
 
رئیس شبکه دامپزشکی ابرکوه از معدوم سازی 230 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی در ابرکوه خبر داد.
 
علی فاتحی نیا اظهار داشت: طی بازرسی اکیپ نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه، 238 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی ضبط و پس از حکم مراجع قضائی معدوم شد.
 
وی افزود: در بازدید های نوبه ای بازرسان شبکه دامپزشکی این شهرستان از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، 50 کیلوگرم جگر و سنگدان‌، 20 کیلوگرم مرغ منجمد تاریخ گذشته، 158 کیلوگرم مرغ تازه تاریخ گذشته، چهار کیلوگرم ماهی منجمد تاریخ گذشته و شش کیلوگرم بال و گردن غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.
 
فاتحی نیا از مردم ابرکوه خواست: با توجه به اهمیت سلامت افراد، در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری محصول توجه ویژه ای داشته و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
 
طرح ویژه بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های دامی در میبد اجرا شد
 
در راستای حفظ سلامت شهروندان و تامین غذای سالم و بهداشتی، بازرسی از سطح فروشگاه ها و مراکز عرضه و بسته بندی مرغ و ماهی، واحدهای عرضه گوشت قرمز، شیر و کشتارگاه های دام و طیور با تمام توان در دو ماهه اول سال جاری توسط بازرسان شبکه دامپزشکی میبد به اجرا درآمد.
 
در این مدت تعداد 423 مورد بازرسی از واحدهای یاد شده صورت پذیرفته است.
 
مقدار مواد ضبطی در مقایسه با دو ماهه اول سال قبل به دلیل افزایش تعداد موارد بازرسی همچنین اطلاع رسانی مناسب توسط بازرسان این شبکه و رعایت مسائل بهداشتی توسط عرضه کنندگان، کاهش چشمگیری داشته است.
 
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان میبد با بیان اینکه امنیت غذایی شهروندان یکی از اصلی ترین اهداف شبکه دامپزشکی است، اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال فساد بیشتر مواد پروتئینی، شهروندان هنگام تهیه مواد پروتئینی با حساسیت بیشتری اقدام به خرید کنند و مواد غذایی خود را از مراکز عرضه معتبر و بهداشتی تهیه نمایند.
 
دامپزشکی حافظ سرمایه دامی کشور است
 
مدیرکل شبکه دامپزشکی استان یزد در دیدار با نماینده مردم اردکان در مجلس گفت: رسالت اصلی دامپزشکی حفاظت از سرمایه دامی کشور است.
 
علی اکبر حدادزاده ضمن قدردانی از زحمات نمایندگان مجلس به خاطر تلاش در خصوص رفع مشکلات کارکنان دامپزشکی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به نقش حساس دامپزشکی در تأمین سلامت جامعه و حفظ سرمایه دامی کشور باید به کارکنان خدوم و زحمتکش آن توجه ویژه ای شود تا بتواند به وظایف حاکمیتی خود به خوبی عمل کنند.
 
وی افزود: با توجه به اینکه دامپزشکی حافظ سرمایه دامی کشور است، امکانات و بودجه لازم را می طلبد تا بتواند توانایی های خود را در خدمت به جامعه به عرصه ظهور برساند.
 
نماینده مردم اردکان نیز در این دیدار اظهار داشت: دامپزشکی حافظ سرمایه دامی کشور است و باید به آن توجه بیشتری شود.
 
محمدرضا تابش ضمن قدردانی از تلاش های نجیبانه کارکنان دامپزشکی گفت: پرسنل دامپزشکی علیرغم کمبود بودجه و نیرو، خدمات مناسب و قابل قبولی را ارائه می دهند و این در حالی است که خدمات دامپزشکی به صورت شبانه روزی در اختیار مردم است.
 
تابش ادامه داد: استان یزد قابلیت های خوبی در زمینه تولیدات دامی دارد و دامپزشکی باید محملی فراهم کند تا بخش خصوصی توسط بخش دولتی حمایت شود در عین حالی که نظارت های لازم و حاکمیتی باید باشد.
 
کارگاه آموزشی کنترل بیماری ها و روش صحیح واکسیناسیون طیور برگزار شد
 
به منظور ارتقا و بهبود عملکرد مرغداران در راستای واکسیناسیون و کنترل بیماری ها در طول دوره جوجه ریزی، کارگاه آموزشی در ابرکوه با حضور سعید حکیمی، رئیس اداره مبارزه با بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان یزد و جمعی از مرغداران و فعالان صنعت طیور شهرستان ابرکوه برگزار شد.
 
حکیمی در این نشست به تشریح واکسیناسیون طیور و کنترل بیماری ها و توصیه های بهداشتی سالن های مرغداری، همچنین در مورد روند جمع آوری و عمل آوری کود و حفر چاه تلفات متناسب با ظرفیت مرغداری در پیشگیری از اشاعه بیماری ها در منطقه پرداخت.
 
سرپرست شبکه دامپزشکی ابرکوه نیز از حضور فعال مرغداران در این کارگاه آموزشی قدردانی کرد و به رعایت فاصله مناسب بین دو دوره جوجه ریزی و لزوم واکسیناسیون طبق برنامه پیشنهادی، تاکید کرد.
 
علی فاتحی نیا افزود: صدور مجوز جوجه ریزی منوط به رعایت کامل توصیه های بهداشتی به ویژه حفر چاه تلفات متناسب با ظرفیت مزارع پرورش و همچنین جمع آوری و عمل آوری کود به روش مناسب است.
 
وی اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک با همکاری بیشتر مرغداران شهرستان شاهد کاهش تلفات و آلودگی در منطقه باشیم.
کد خبر 1631916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha