به گزارش خبرنگار مهر، حسین مصلحی پور بعدازظهر شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش منطقه بردخون اظهار داشت: کار ثبت نام دانش آموزان ابتدایی تا پایان خرداد انجام میشود و مقاطع دیگر می توانند تا 15تیر برای ثبت نام به مدارس خود مراجعه کنند.
وی افزود: سند تحول بنیادین با قوت عملی میشود و منطقه نیز برای اجرای سند و استقرار نظام3-3-6مشکلی ندارد و سازماندهی نیروی انسانی و فضاهای آموزشی صورت گرفته و پیش بینی های لازم انجام شده است که 14 کلاس ششم به دوره ابتدایی اضاف می شود و از نظر فضا سه کلاس کمبود داشتیم که با حمایت اداره کل آموزش و پرورش استان در حال احداث است.
مصلحی پور ادامه داد: پیش بینی شده سال آینده 62کلاس در مقطع ابتدایی و16کلاس در راهنمایی و34کلاس در متوسطه تشکیل شود و در مجموع 112کلاس با1824 دانش آموز در منطقه استقرار یابد و با توجه به اهمیتی که دوره ابتدایی دارد تلاش می کنیم کمترین مشکل و کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.
دبیر شورای آموزش و پرورش منطقه بردخون با انتقاد از بی توجهی برخی تحصیلکردگان به مسائل دینی تصریح کرد: در سند تحول بنیادین مرز بین آموزش و پرورش برداشته شده و معلم به عنوان مربی عمل می کند تا بتواند به وظیفه مهم خود در راستای تعلیم و تربیت همزمان توجه کند و نظام آموزش و پرورش متحول شود و دغدغه دلسوزان را رفع و نیازها و خواستههای جامعه را برطرف کند.
وی همراهی خیرین را با آموزش و پرورش ضروری دانست و گفت: همان طور که افراد نیک اندیش منطقه قبل از این حامی آموزش و پرورش بوده اند انتظار می رود خیرین وارد صحنه شوند و ما را در اجرای طرحها و گسترش فضاهای آموزشی و پرورشی و تجهیز آنها به فن آوری و امکانات جدید یاری دهند تا این سنت حسنه و صدقه جاریه همچنان استمرار داشته باشد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تاکنون24کلاس هوشمند در مدارس منطقه راهاندازی شده و انشاالله با مشارکت ادارات و مردم همه مدارس هوشمند خواهد شد.
مردم در هوشمندسازی مدارس مشارکت بیشتری کنند
بخشدار بردخون نیز در این نشست با اشاره به تأثیر فناوریهای جدید در اعتلای نظام آموزشی گفت: نیاز است مردم همگام با دولت در هوشمندسازی کلاسهای درس مشارکت داشته باشند و فرصت رشد و پیشرفت را برای دانش آموزان فراهم کنند.
مسعود محمدپور افزود: شرایط ویژه دنیای امروز و دستیابی دانشمندان به پیچیده ترین دانشها که دنیا را به یک دهکده جهانی تبدیل کرده ضرورت استفاده از فناوریهای روز دنیا و علوم مختلف را بیشتر می کند که بر این اساس باید همه کلاسهای درس به صورت هوشمند اداره شود و ائمه جمعه و جماعات نقش ویژهای در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم دارند.
وی اضافه کرد: مردم همواره وظیفه خود را در گسترش علم و فنآوری و مدرسهسازی انجام دادهاند و در بیشتر طرحها و پروژهها و برنامههای آموزش و پرورش مشارکت و همکاری دارند و الحمدالله 80درصد طرح ها پیشرفت داشته است و تنها یکی از طرح های آموزشی در منطقه از پیشرفت خوبی برخوردار نبوده که امیدواریم با همراهی مسئولان استان توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد.
محمدپور ادامه داد: سند چشم انداز توسعه نشانگر جایگاه ویژه تعلیم و تربیت در کشور است، حال با توجه به اینکه دنیای امروز برمدار علم وفن آوری و ارتقای داشتهها میچرخد ما نباید اعتماد به نفس خود را از دست دهیم و از گذشته پرافتخار که منشأ خدمات فراوان ایرانیان به نسل بشرمی باشد فاصله بگیریم.
رئیس شورای آموزش و پرورش منطقه بردخون خاطرنشان کرد: گذشته علمی منطقه و حضور بزرگان دینی و علمی و مراکز حوزوی و علم آموزی گویای توجه مردم این دیار به علم بوده است پس انتظار میرود بیش از گذشته و فعالانه در مسیر رسیدن به جایگاه شایسته خود تلاش کنیم.
هیئتهای مذهبی دانش آموزی در مدارس تشکیل شود
رئیس شورای اسلامی بخش بردخون نیز در این نشست گفت: تشکیل هیأتهای مذهبی دانش آموزی در مدارس ضروری است و این کار موجب گرایش آنان به برنامه های دینی و فرهنگی مذهبی خواهد شد.
حجت الاسلام سید ابراهیم سعیدی اظهارداشت: موضوع تربیت در اسلام از جایگاه ویژهای برخوردار است و سند تحول بنیادین که بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری تدوین و آماده شده، به دلیل نیاز مردم و ضرورت توجه به پرورش دینی فرزندان جامعه است.
وی تصریح کرد: می توان از موقوفات و درآمدهای حاصل دراحداث و تجهیز مدارس استفاده کرد که شامل هوشمندسازی مدارس نیز می باشد.
محمد بحرانی، حسین شهری و عقیل سخایی اعضای دیگر شورا نیز با تأکید بر توجه دولت و مردم به مدارس گفتند: توزیع تجهیزات و امکانات باید بر اساس نیاز و نرخ جمعیتی و وضعیت مدارس صورت گیرد که در این زمینه تفاوتی بین شهر و روستا وجود ندارد.
وی از وضعیت آب آشامیدنی شهر بردخون انتقاد کرد و ادامه داد: آب آشامیدنی شهر بردخون از نظر بهداشتی و مزه مناسب نیست زیرا از چاههای منطقه استخراج میشود در حالی که بهای آب طرح محرم از مردم گرفته می شود و مدارس در این زمینه با توجه به اینکه دستگاه تصفیه آب ندارند با مشکلات بیشتری روبرو هستند.
نظر شما