مجتبی فوقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه استان اصفهان همواره در پرورش ماهیان زینتی مطلوب عمل کرده، افزود: میانگین قیمت هر قطعه ماهی زینتی چیزی در حدود 3000 ریال تخمین زده میشود که با احتساب میزان ماهی زینتی تولید شده در سطح استان اصفهان، بهرهبرداران این حوزه در سال گذشته 135 هزار میلیون ریال درآمد داشتهاند.
وی به آمار ارائه شده از سوی سازمان شیلات کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این سازمان اعلام کرده که استان اصفهان در سال 90 رتبه نخست تکثیر و پرورش ماهیان زینتی را به خود اختصاص داده است.
مدیر تکثیر و پرورش آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه این استان همواره در زمینه پرورش ماهیان زینتی مطلوب و موفق عمل کرده، تصریح کرد: رتبه نخست پرورش ماهیان زینتی برای چندمین سال متوالی به استان اصفهان اختصاص یافته است.
تولید 44 میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اصفهان
وی همچنین با اشاره به میزان تولید ماهیان زینتی در شهرستانهای استان اصفهان، اضافه کرد: در سال گذشته 12 شهرستان استان در زمینه تولید ماهیان زینتی فعالیتهای چشمگیر و محسوسی داشتهاند که در این زمینه میتوان به شهرستانهای اصفهان، نجفآباد، نطنز، خمینیشهر و آران و بیدگل اشاره کرد.
فوقی ادامه داد: آمار سازمان شیلات کشور نشان میدهد که تولید کنندگان ماهیان زینتی استان اصفهان در سال 90 بیش از 44 میلیون و 770 هزار قطعه ماهی زینتی تولیدکردهاند و موفق شدهاند رتبه نخست را به خود اختصاص دهند.
وی با تاکید بر اینکه در جمع 12 شهرستان برتر استان اصفهان در زمینه تولید ماهیان زینتی، کاشان بسیار فعالتر عمل کرده، گفت: این شهرستان توانستهاست بیشترین میزان ماهیان زینتی در استان را به تعداد 30 میلیون قطعه تولید کند.
مدیر تکثیر و پرورش آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: پس از شهرستان کاشان، شهرستانهای اصفهان، نجفآباد، نطنز، خمینیشهر و آران و بیدگل در رتبههای بعدی ایستادهاند.
پرورش ماهیان زینتی بهترین حرفه در زمان خشکسالی
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه پرورش ماهیان زینتی بهترین شغل در زمان خشکسالی به شمار میرود، گفت: پرورش ماهی زینتی به هیچ عنوان به آب زیاد نیاز ندارد و بر همین اساس میتوان امیدوار بود که در زمان کمآبی به وسیله اشتغال به این رشته، درآمدهای مطلوبی نصیب بهرهبرداران شود.
فوقی افزود: از سوی دیگر توسعه طرحهای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی میتواند موقعیتهای بسیار مطلوبی برای اشتغال جوانان علاقمند به این حوزه و همچنین فارغالتحصیلان رشته شیلات فراهم آورد.
مدیر تکثیر و پرورش آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تعداد بهرهبرداران ماهیان زینتی در این استان، اظهار داشت: هماکنون 612 بهرهبردار در زمینه پرورش ماهیان زینتی در استان اصفهان مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان امکان صادرات ماهیان زینتی پرورش داده شده را نیز فراهم آورده، تصریح کرد: تولید کنندگان ماهیان زینتی استان اصفهان میتوانند با اخذ مجوز از ادارهکل دامپزشکی این استان تا 15 درصد از تولیدات خود را به کشورهای دیگر صادر کنند.
نظر شما