۶ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۰۳

سمیعی نژاد:

فولاد مبارکه الگوی صنعتی کشور است

فولاد مبارکه الگوی صنعتی کشور است

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: واحد تولیدی فولاد مبارکه اصفهان به یک الگوی صنعتی در کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آیین نوزدهمین همایش بهره‌وری شرکت فولاد مبارکه ‌که مدیرعامل، کادرفنی و ورزشکاران تیم‌های فوتبال، هندبال و کاراته باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان حضور داشتند بیش از یک‌هزار و پانصد نفر از کارکنان فولاد مبارکه به عنوان بهره‌ور نمونه معرفی شدند، محمد مسعود سمیعی نژاد ضمن قدردانی از زحمات بی دریغ کارکنان در دستیابی به اهداف شرکت گفت: با تلاش شما کارکنان تحریم‌ها تبدیل به فرصت شده است و امروز ما توانسته‌ایم بیانات رهبر معظم انقلاب را در بحث تولید داخلی جامه عمل بپوشانیم.

وی با اشاره به اینکه عشق و علاقه کارکنان به سازمان سبب ارتقای بهره‌وری خواهد شد، افزود: اگر کارکنان که سرمایه اصلی سازمان هستند تعلق سازمانی داشته باشند خواهیم توانست بهره‌وری سازمان را ارتقاء بخشیده و رو به جلو حرکت کنیم.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اینکه پویایی و سودآوری سازمان وابسته به بهره‌وری است، افزود: ما باید بهره‌وری سازمان را مورد تجدید نظر قرارداده و با مدیریت بر هزینه‌ها، ‌درست مصرف کردن و استفاده درست از زمان روز به روز بهره‌وری در شرکت را ارتقاء دهیم.

وی از فولاد مبارکه به عنوان یک الگو و مدل صنعتی در کشور یاد کرد و ادامه داد: با اقدامات ارزشمندی که در این شرکت در راستای بومی سازی صنعت فولاد و استفاده بهینه از منابع موجود در کشور صورت گرفته یقینا میتوانیم به یک مدل منطقه‌ای تبدیل شویم و این امر میسر نخواهد شد مگر با همت و تلاش مضاعف همه کارکنان شریف که همواره در جهت تولید اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند.

سمیعی نژاد توسعه ارتباطات سازمانی را از اصلی‌ترین اهداف شرکت فولاد مبارکه برای رسیدن به بهره‌وری دانست و افزود: رضایت مندی شغلی کارکنان، صمیمیت با یکدیگر از اقدامات مؤثری است که سازمان به آن پرداخته و نیاز است در راستای ارتقاء رضایت مندی کارکنان تلاش‌های بیشتری صورت پذیرد.

سمیعی نژاد رقابت در بازار جهانی را در گرو افزایش کیفیت محصول دانست و گفت: در این خصوص باید دقت بیشتری داشته باشیم و با بازنگری برنامه‌های کیفی از پرت محصول و ایجاد ضایعات جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به توسعه کارهای گروهی و مشارکتی به عنوان اصلی‌ترین راهبرد شرکت تصریح کرد: موفقیت‌های سازمان تاکنون حاصل کار گروهی و مشارکت تمام کارکنان بوده است، ‌بنابراین مشارکت گروهی، مشورت، انتقاد پذیری و کارکارشناسی و بازنگری برنامه‌ها باید در سرلوحه کار تمام کارکنان قرار گیرد.

مدیر عامل فولاد مبارکه در پایان ارتقای ایمنی سازمان را از مهم‌ترین برنامه‌ها و دغدغه‌های مدیریت سازمان با مشارکت تمامی کارکنان برشمرد و از همه کارکنان خواست در این خصوص دقت کافی در بحث‌های ایمنی داشته باشند و با رعایت دستور العمل و نکات ایمنی از بروز حوادث و کاهش بهره‌وری سازمان جلوگیری کنند.

به گزارش مهر، در این مراسم  مرتضی طلایی معاون تکنولوژی شرکت نیز گزارش مبسوطی از عملکرد سازمان در خصوص ارتقاء بهره‌وری، مشارکت کارکنان در نظام‌های مشارکتی پیشنهادات و نقش کارکنان در خصوص دریافت جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی ارائه کرد و افزود: فولاد مبارکه در ارتقاء بهره‌وری و تعالی سازمانی همواره مقام نخست را در کشور کسب کرده و تنها شرکتی است که طی چهار سال گذشته توانسته است تندیس سیمین این جایزه را دریافت کند.

وی اظهار امیدواری کرد با تلاش و کارگروهی و مشارکت هرچه بیشتر کارکنان بتوانیم در سال جاری با برنامه‌ریزی مناسب تندیس زرین جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی را دریافت کنیم.

در نوزدهمین همایش بهره‌وری فولاد مبارکه به تعداد 60 نفر از بهره‌وران نمونه شرکت به نمایندگی از سایر همکاران لوح تقدیر اهداء شد.

برنامه‌های شرکت برق فریدن در سه ماه امسال اجرایی شد

حمیدرضا پیرپیران مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان  با اشاره به اقدامات شرکت توزیع برق استان در حوزه فریدن در سه ماه گذشته از سال جاری اظهار داشت: طی سه ماهه نخست سال جاری، برق شهرستان فریدن با بازسازی 15 دستگاه ترانس، چهار دستگاه تابلو و احداث دو هزار و 330 متر شبکه فشار ضعیف سرقتی با صرف اعتباری بالغ بر 956 میلیون ریال از سرفصل توسعه بخشی از پروژه‌های خود را اجرایی کرده است.

وی در همین راستا با اشاره به اینکه جایگزینی پنج دستگاه ترانس و شش دستگاه تابلو سوخته با صرف اعتبار خالص بالغ بر 295 میلیون ریال در سرفصل بهسازی شهری، تقویت 15 دستگاه ترانس با صرف اعتبار خالص 430 میلیون ریال در سرفصل بهسازی شهری از دیگر طرح‌ها بوده است، گفت: تفکیک چهار دستگاه ترانس به منظور جابه‌جایی تأسیسات انشعابات دیماندی با صرف اعتبار خالص 148 میلیون ریال در سرفصل بهسازی و توسعه شهری و احداث یک‌هزار و 550 متر شبکه فشار ضعیف با صرف اعتباری بالغ بر 430 میلیون ریال در سرفصل توسعه جهت برقرسانی به مشترکان نیازمند به شبکه فشار ضعیف از دیگر پروژه‌های اجرایی در این مدت بوده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان اضافه کرد: طراحی و نظارت بر حدود 9هزار و 600 متر شبکه 20 کیلوولت و نصب و تجهیز 32 دستگاه پست هوائی با اعتبارات شخصی و اهدائی اهم پروژه‌هایی عملیاتی شده در شهرستان فریدن در سه ماه گذشته از سال 1391 است.

کد خبر 1635551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha