به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی ناصحی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برای اجرای طرح پزشک خانواده در استان نیاز به 126 پایگاه بهداشتی و درمانی داریم افزود: در حال حاضر91 مرکز در سطح استان داریم که 35 مرکز باید به صورت استیجاری برای اجرای این طرح در نظر گرفته شود.
وی از طرح پزشک خانواده به عنوان یک طرح ملی دراجرای عدالت در سلامت برنامه پنجم توسعه کشور اشاره کرد و افزود: با اجرای دقیق این طرح در نظام سلامت شاهد تحول شگرف خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به نظام ارجاع و پزشک خانواده اشاره کرد و گفت: خدمات حوزه سلامت به صورت عدالت محورانه و هزینه حداقل و رایگان در اختیار افراد جامعه قرار گیرد.
ناصحی با اعلام اینکه در هفت سال گذشته طرح پزشک خانواده را در روستاهای استان داشتیم افزود: امیدواریم بتوانیم این طرح جدید را بارفع نواقص به شیوه صحیح در نظام سلامت اجرایی کنیم.
وی به اختصاص شش هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح در کشور اشاره کرد و افزود: همه خدمات سطح یک، دو و سه و جراحی در بیمارستان دولتی رایگان است.
مسئول اجرای طرح پزشک خانواده در استان گفت: با ساز و کارهای تعیین شده در پزشک خانواده و خدمات رایگان از پزشکان برگزیده در این طرح استفاده خواهیم کرد.
وی بیان داشت: با توجه به انگیزه در بخش خصوصی دولتی با اجرای این طرح بیمارستانها و مطب های خصوصی انگیزه مناسبی برای ارائه خدمات به شهروندان پیدا خواهند کرد.
ناصحی گفت: خدمات ویزیت پزشک عمومی، داروخانه، تزریقات، سرم تراپی و سطح یک، دو و سه به صورت رایگان است.
این مقام مسئول با اعلام اینکه به ازای هر هفت هزار خانواده در استان دارای یک داروخانه هستیم گفت: با اجرای نظام ارجاع برای هر پنج هزار خانوار یک داروخانه تجهیز می شود.
ناصحی با اعلام اینکه اجرای این طرح محدودیت حضور بیماران را در امکان درمانی ایجاد می کند و سبب کاهش درآمد پزشکان می شود گفت: این مسله منطقی نیست و سرانه درآمدی پزشکان ثابت خواهد شد.
وی یکی از دغدغه ها و آسیب های جدی این طرح را مقوله بهداشت دهان و دندان در این طرح اشاره کرد و گفت: با توجه به هزینه سنگین دندانپزشکی در کشور، پیش بینی می شود در آینده نزدیک به این طرح اضافه شود.
نظر شما