۱۱ تیر ۱۳۹۱، ۸:۰۹

پرونده ای برای "دروغ"-2/

تبعات دروغ در عرصه سیاست/ برخی توجیهات مقامات نوعی دروغگویی است

تبعات دروغ در عرصه سیاست/ برخی توجیهات مقامات نوعی دروغگویی است

مدیر گروه فلسفه و ادیان دانشگاه سمنان با اشاره به اینکه دروغگویی مسئله بسیار مهمی در جامعه دینی و بویژه در مسائل سیاسی است، گفت: حتی کشورهای سکولار به آن توجه زیادی نشان می‏دهند بخاطر اینکه دروغگویی منشأ بی اعتمادی و فساد است.

دکتر "عظیم حمزئیان" درمورد دروغگویی در عرصه سیاست به خبرنگارمهر گفت: به طور عام نمی‏شود گفت دروغگویی در بین مسئولین سیاسی ما وجود دارد، ولی در بعضی از موارد با توجیهاتی که بعضاً از سوی آنها انجام می‏شود مشاهده می‏شود که دروغگویی و دروغ گفتن از طرف مقامات سیاسی به مردم وجود دارد.

مدیر گروه فلسفه و ادیان دانشگاه سمنان درباره تبعات دروغ در این سطح بر جامعه هم تصریح کرد: با توجه به اینکه کشور مان عموماً مورد انتقاد کشورهای سلطه‎گر است و آنها خیلی از فعالیت‎های سیاسی ما را بزرگ نشان می‎دهند تبعاتی که این نوع اعمال و بعضی از دروغگویی‏ها برای جامعه ما دارد بی اعتمادی در جامعه به فعالیت‏های مسئولان و تصمیمات آنها و به طور کلی کندی حرکت اجتماع، رخوت و سستی افراد جامعه است.

استاد گروه فلسفه دانشگاه سمنان درمورد رابطه دروغگویی و اعتماد در یک سیستم سیاسی هم یادآورشد: در همه سیستم‏های سیاسی دروغگویی بزرگترین جرم محسوب می‎شود حتی در روابط خانوادگی میان افراد در کشورهای بیگانه یا کشورهای انگلیسی زبان که عموماً به مقیدات امور خانواده هم زیاد پایبند نیستند.

حمزئیان درپایان اظهارداشت: دروغگویی مسئله بسیار مهمی در جامعه دینی و بویژه در مسائل سیاسی است حتی کشورهای سکولار و بی دین به آن توجه زیادی نشان می‏دهند آن‏هم بخاطراین است که دروغ و دروغگویی منشأ بسیاری از بی اعتمادی‎ها و کندی حرکت دولت‏ها در انجام مقاصد و اموراتشان می‏شود.

کد خبر 1636451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha