احسان آقابابایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تلاش شبکه دامپزشکی مهریز و پرورش دهندگان طیور این شهرستان، شیوه نامه جدید تشخیص و اعمال ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای سازمان دامپزشکی کشور در کلیه واحدهای پرورش طیور با موفقیت اجرایی شد.
وی افزود: در این راستا پس از اعلام آمادگی مرغداران برای جوجه ریزی، امکانات معدوم سازی تلفات احتمالی، مراحل شستشو و ضدعفونی واحدها مورد بررسی دقیق در محل قرار می گیرد.
آقابابایی عنوان کرد: عقیم سازی و عمل آوری کود که نقش بسزایی در قطع چرخه ویروس دارد، توسط مرغداران انجام شده و به رویت رسانده و مستند می شود.
وی افزود: همچنین از ادامه فعالیت مرغدارانی که واحد آنها در یک دوره دارای آلودگی بوده به مدت 30 روز، پس از پایان عملیات پاکسازی، شتشو و ضدعفونی جلوگیری می شود.
آقابابایی یادآور شد: این مدت در مورد مرغدارانی که گله آنها دو دوره متوالی دارای آلودگی بوده است، 45 روز و واحدهایی که در سه دوره متوالی دارای آلودگی بوده اند، 60 روز است که در حال حاضر به منظور قطع چرخه ویروس اعمال می شود.
وی بیان کرد: با توجه به جمیع شرایط فوق و پس از احراز آنها، مجوز جوجه ریزی برای یک دوره صادر می شود.
آقابابایی عنوان کرد: همکاری پرورش دهندگان طیور در این زمینه قابل تقدیر است و خوشبختانه از اهمیت اجرای دقیق این اقدامات آگاه هستند و انتظار می رود تداوم این همکاری در کاهش خسارات وارده به صنعت پرورش طیور شهرستان موثر واقع شود.
نظر شما