۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۲:۳۱

فیض خبر داد:

طراحی سند فرهنگی و آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

طراحی سند فرهنگی و آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: سند فرهنگی و آموزشی برای دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی طراحی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فیض صبح پنجشنبه در جمع مدیران دانشگاه  جامع علمی و کاربردی استان گلستان گفت: دانشگاه در جهت توسعه فرهنگ دانشجویی چند کار مهم را آغاز کرده است که از جمله طراحی و تدوین یک سند فرهنگی و آموزشی که مبنای برنامه ریزی های آینده دانشگاه و دانشجویان این دانشگاه خواهد بود.

وی افزود: در این سند برای دانشجویان برنامه ریزی هایی کلان انجام شده است و ویژگی های یک دانشجوی  مطلوب مشخص شده است.

وی بیان داشت: برنامه ریزی هایی که در این سند انجام شده است هم  بر متون آموزش عمومی ما تاثیر خواهد گذاشت و هم دوره های فوق برنامه دانشجویان را متحول خواهد کرد.
 
معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور بیان داشت: در مجموع 60 ویژگی برای دانشجویان در این سند تعریف شده است  تا ما بتوانیم  در آینده ای نزدیک فارغ التحصیلانی  مطلوب را بر اساس سیاست های کلان  فرهنگی و آموزشی به جامعه تحویل دهیم.
 
وی با اشاره به اینکه در این سند هفت نقش برای دانشجو مشخص شده است، اظهار داشت: ادعای ما در این سند این است که همه دانشجویان تمامی نقش هایی را که یک فارغ التحصیل در آینده بر عهده خواهد گرفت، زمینه هایش را در دوره های دانشجویی را گذرانده باشد.
 
فیض با اشاره به اقدامات دیگر دانشگاه گفت: دانشگاه طرحی را به عنوان باشگاه دانشجویان که در آن دانشجویان  بتوانند فعالیت های فوق برنامه شان را به صورت متمرکز انجام دهند را طراحی کرده و برای تصویب به هئیت رئیسه ارائه نموده است.
 
وی افزود: به دلیل اینکه  بسیاری از مراکز آموزشی ما ظرفیت انجام کارهای فرهنگی بزرگ را ندارند ما نیاز داشتیم تا طرحی را داشته باشیم که بتوانیم به صورت متمرکز دانشجویان این دانشگاه بتوانند دست به کارهای فرهنگی بزرگ بزنند.
 
فیض بیان داشت: امیدوراریم که در سال جاری بتوانیم این طرح را به طور آزمایشی در سه یا چهار استان کشور دایر کنیم و بعد از آن بتوانیم در تمام سطح کشور آن را اجرا کنیم.
 
وی با اشاره به بحث تهاجم فرهنگی اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است که در این بحث ما نباید به دنبال پاسخ مستقیم به آنها باشیم بلکه باید به روش های غیر مستقیم این کار را انجام دهیم.
 
معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور با اشاره به این مطلب بیان نمود:  فرهنگ دینی و ملی و ارتقای فرهنگی می تواند دانشجویان را در برابر حربه های فرهنگی بیگانگان مقام کند تا بتوانند عکس العمل مناسبی نشان دهند.
 
وی افزود: همچنین با پر کردن اوقات فراغت دانشجویان می توانیم انگیزه ها و نیازهای مختلف دانشجویان را در سنین جوانی پاسخ دهیم  تا علاقه به سمت رفتن به این موضوعات نداشته باشد.
 
محمد مهدی فیض اظهار داشت: در این زمینه همچنین بسیج دانشجویی با با اجرای برنامه های مختلف از جمله جلسات هم اندیشی، برگزاری همایش و برگزاری جلسات و کرسی های آزاد اندیشی با این سبک که دیدگاه های مخالف و موافق در آن به بحث و بررسی گذاشته می شود می تواند دانشجویان را به سمت هدف اصلی و نظام اسلامی هدایت کند.
کد خبر 1637232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha