به گزارش خبرنگار مهر، دبیر ستاد عفاف و حجاب استان یزد، عصر شنبه در این همایش اظهار داشت: در ایران مراسم بزرگداشتی برای سالگرد مروه شربینی برگزار نشده اما امسال قرار شد یزد و شیراز به طور همزمان این مراسم را برگزار کنند.
سیدحسن حسینی با اشاره به فعالیت های عفاف و حجاب در استان یزد افزود: پنج سال از فعالیت ستاد عفاف و حجاب در یزد می گذرد و اکنون 200 نفر به عضویت این ستاد می گذرد.
راه اندازی پژوهشکده عفاف و حجاب در یزد
وی همچنین از تلاش برای راه اندازی پژوهشکده عفاف و حجاب در یزد خبر داد و بیان داشت: این طرح اکنون در دست بررسی است و برای اجرای آن لازم است نیروهای مردمی پای کار بیایند.
حسینی با بیان اینکه کمیته های علمی، برنامه ریزی و تحقیقات در ستاد عفاف و حجاب استان یزد راه اندازی شده است، عنوان کرد: این ستاد، بانوان تازه مسلمان و گردشگران خارجی را زیر پوشش قرار می دهد.
یکی از اساتید حوزه علمیه یزد نیز در این اظهار داشت: با ظهور اسلام، شخصیت واقعی و استثنایی برای زن تعریف شد، اظهار داشت: متاسفانه در جامعه بشری امروز به شخصیت واقعی زن توجهی نمیشود.
چهار دسته ای که به حجاب رغبتی ندارند
حجت الاسلام سیدمحمد کاظم مدرسی با اشاره به اهمیت حجاب و مشکل عده ای با این پدیده ارزشی عنوان کرد: حیوانات، کودکان، انسان های وحشی عصر حجر و انسان های مدرن چهار دسته ای هستند که نسبت به حجاب رغبتی ندارند اما اسلام نه تنها حجاب بلکه عفاف را رواج می دهد زیرا اسلام به دنبال حفظ عفت عمومی و حفظ شخصیت و جایگاه اصلی زن به عنوان یک موجود ارزشمند است و اسلام تاکید دارد که عفت زن مسلمان در جامعه حفظ شود.
مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه قدم های خوبی در این زمینه ترویج حجاب برداشته شده است، افزود: اقدامات بسیار خوبی انجام شده اما به خاطر مشکلات قانونی، مسئولان نمی توانند زیاد در این زمینه وارد شوند.
استاندار یزد نیز در این همایش از برگزاری جلسات و همایشهای مربوط به عفاف و حجاب قدردانی قدردانی کرد و شهادت مروه شربینی را تسلیت گفت.
محمدرضا فلاح زاده افزود: بهترین الگوی زنان مسلمان حضرت زهرا (س) است و ایشان نه تنها در زمینه حجاب و عفاف بلکه در زمینه ترویج اسلام، دفاع از ولایت، کار و تلاش و ... الگوی کاملی برای مسلمین هستند.
استفاده ابزاری از زن در اروپا، ضد حقوق بشر است
وی افزود: در زمان رضا خان وقتی قضیه کشف حجاب مطرح شد، زن ها حتی برای آوردن آب از آبانبار از خانه خارج نمیشدند و مردها کارهای خارج از خانه را انجام میدادند و بسیاری از زن ها به خاطر همین کشف حجاب خون دلها خوردند.
فلاحزاده عنوان کرد: داستانهای بسیاری در مورد مبارزات زنها در مقابله با بدحجابی وجود دارد اما امروز اروپایی که اعلام می کند ما مدافع حقوق بشر هستیم، ببیند که چطور از زنها استفاده ابزاری می کند اما در اسلام به زن شخصیت و مقام و قدرت تصمیم گیری داده شده است.
وی خواستار ورود قوه قضائیه به بحث عفاف و حجاب و تدوین قوانین جدید در این زمینه شد.
نظر شما