به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین اسعدی پیش از ظهر امورز یکشنبه اظهار داشت: مهم ترین مسئله ای که در ساخت هتل- آپارتمان های روستای آینالو واقع در شهرستان خدا آفرین در نظر گرفته شده، کرایه پایین سوئیت ها به منظور استفاده همه گردشگران ورودی به منطقه است.
وی با بیان اینکه روستای آینالو جزو روستاهای ویژه گردشگر پذیر استان به شمار می رود، کمبود استراحتگاه جهت اقامت مسافران را اصلی ترین مشکل گردشگری منطقه خدا آفرین دانست.
این سرمایه گذار با اشاره به میزان بالای گردشگر ورودی به منطقه به دلیل پتانسیل های خاص آینالو گفت: این منطقه از نظر آب و هوایی و مناظر طبیعی بسیار زیبا و بکر بوده و به خصوص در فصل تابستان پذیرای گردشگران زیادی است.
اسعدی، مجاورت با جنگل های ارسباران را از محاسن شهرستان خدا آفرین دانست و گفت: علاوه بر طبیعت، وجود اماکن تاریخی در آینالو بر جذابیت آن افزوده است.
قسمت شمالی تبریز دهکده گردشگری می شود
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری دهکده گردشگری شمال تبریز گفت: قسمت شمالی تبریز تبدیل به دهکده گردشگری می شود تا توانمندی های بالقوه در این منطقه بالفعل شوند.
محمد رضا زعفرانی افزود: قسمت های شمالی تبریز علی رغم دارا بودن طبیعت بکر تاکنون به مقصد گردشگری تبدیل نشده اند و تبدیل این منطقه به دهکده گردشگری امکان استفاده از قابلیت های منطقه را فراهم می سازد.
زعفرانی با بیان اینکه از نظر مکان یابی در استان، نقاط بسیاری جهت سرمایه گذاری وجود دارند، خاطر نشان کرد: مجاورت این منطقه با جنگل های شمال تبریز از دلایل انتخاب آن به منظور سرمایه گذاری به شمار
می رود.
وی تنها خلأ موجود بر سر راه سرمایه گذاری در شمال تبریز را عدم وجود راه ارتباطی عنوان کرد و گفت: احداث اتوبان ارمنستان مشکل راه ارتباطی را حل کرده است.
سرمایه گذار دهکده گردشگری شمال تبریزضمن تقدیر از سازمان میراث فرهنگی برای تمام حمایت های مادی و معنوی از سرمایه گذاران با تأکید بر اینکه قبل از درخواست برای دریافت هر گونه تسهیلات، شرکت خود را ملزم به انجام تعهدات در قبال پروژه می داند، اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، در وهله نخست، جذب گردشگر داخلی و سپس برون مرزی است.
زعفرانی با اشاره به اینکه فاز اول طرح از نیم فصل دوم شروع خواهد شد، مساحت زمین اختصاصی به این منظور را 70 هکتار اعلام کرد.
مسجد تاریخی جامع هشترود یادگار معماری دوران قاجار است
رئیس شورای ثبت آثار تاریخی و فرهنگی آذربایجان شرقی در فهرست آثار ملی، تنها مسجد تاریخی جامع هشترود را که یادگار معماری دوران قاجار است به لحاظ زیبایی منحصر به فرد دانست.
تراب محمدی صبح امروز یکشنبه در حاشیه بازدید از عملیات مرمت و بازسازی مسجد جامع هشترود گفت: مسجد جامع هشترود تنها مسجد تاریخی منطقه بوده که به لحاظ معماری نیز خاص و منحصر به فرد است.
وی ادامه داد: مسجد جامع هشترود شبستانی بوده و دارای ستون های سنگی، طاق های آجری و پنجره های چوبی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با تشریح فضای داخلی این مسجد تاریخی گفت: فضای داخلی مسجد به لحاظ معماری سنگی و چوبی آن ، فضای روحانی خاص داشته که آرامش وصف ناپذیری به نمازگزاران می دهد.
وی با اشاره به اینکه این مسجد از گذشته تا به امروز پویا بوده و در آن مراسم های مختلف و همایش و سخنرانی برگزار می شود، یادآور شد: مسجد جامع هشترود تنها مسجد تاریخی منطقه بوده که معماری آن حفظ شده است.
محمدی همچنین معماری داخلی مسجد را تشریح کرده و اظهار داشت: این مسجد تاریخی از بخش های مختلف کمر پوش زنانه، طاق و چشمه تشکیل شده است و سردر آن که با گذشت زمان تخریب شده بود هماهنگ با معماری داخلی مسجد بازسازی خواهد شد.
اخبار میراث فرهنگی/
ایجاد واحدهای اقامتی در آینالو/ تبدیل شمال تبریز به دهکده گردشگری
تبریز - خبرگزاری مهر: استراحتگاههای متعددی به منظور رفاه حال مسافران در منطقه گردشگری آینالو آذربایجان شرقی احداث میشود.
کد خبر 1639354
نظر شما