به گزارش خبرنگار مهر، دکتر نسرین سلطانخواه در جلسه کمیته راهبری طرح کلان ملی فناوری طراحی، ساخت و تجهیز شناور تحقیقاتی اقیانوسپیما که با حضور برخی از مدیران این معاونت به همراه مجری طرح و نمایندگان سازمانهای مرتبط برگزار شد، افزود: خوشبختانه هماهنگیهای خوبی بین سازمانهای مرتبط در این طرح وجود داشته و هدف معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از ورود به این طرح یا دیگر طرحهای کلان ملی فناوری، ایجاد جریانسازی بوده تا بتوانیم اهرمی برای انجام کارهای بزرگ در کشور باشیم.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به اینکه هماهنگی های موجود در این طرح باعث برنامه ریزی صحیح و هدفگذاری و سرعتبخشی در روند کار شده است، خاطرنشان کرد: هماهنگی و تسریع در امور باعث استفاده حداکثری از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سازمان صنایع دریایی ایران دانش و تجربههای بسیار خوبی در ساخت اقیانوسپیما بدست آورده، امیدواریم از این تجربهها و دانش برای ساخت دیگر مراحل این پروژه استفاده شود تا ساخت شناور تحقیقاتی اقیانوسپیما که یکی از طرحهای کلان ملی فناوری کشور است، دچار وقفه نشود.
وی تاکید کرد: در طرحهایی که جزء طرح های ماندگار دولت قرار دارند، زمان اهمیت زیادی دارد و زمان را در این طرح نباید از دست داد، با وجود اینکه بالا و پایین شدن قیمتها قابل توجیه و جبران است، ولی مجری طرح باید در مورد زمان اتمام و بهره برداری طرح برنامهریزی قطعی صورت دهد. همچنین بهتر است از همین حالا بهره برداران و کسانی که قرار است از این شناور تحقیقاتی اقیانوسپیما استفاده کنند، شناسایی و هماهنگیهای لازم با عوامل مرتبط صورت گیرد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه به سرمایه گذاری سنگین زمانی و فکری که برای طرح کلان ملی فناوری شناور تحقیقاتی اقیانوسپیما صورت گرفته، این طرح با راندمان و بهره برداری بالا مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما