به گزارش خبرنگار مهر، نسرین معظمی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر اظهار داشت: تولید بیودیزل از میکرو آلگها و سایر فرآوردها عنوان پروژهای است که به صورت پایلوت در بوشهر اجرا میشود که مجموعهای از توسعه صنایع وابسته به میکروآلگها محسوب میشود.
وی به موافقت با اجرای این طرح در روز ملی خلیج فارس در بوشهر اشاره کرد و بیان داشت: توسعه گازهای گلخانهای در کشور که در 10 سال گذشته افزایش یافته است که با اجرای این پروژه از توسعه گازهای گلخانهای جلوگیری میشود.
مجری طرح توسعه فناوری میکرو آلگها خاطرنشان کرد: به دلیل امکانات بهتر و وجود مراکز علمی و پژوهش و استادان و محققان در عرصه خلیج فارس در بوشهر این شهر را در بین شهرهای بوشهر، جاسک و چابهار برای اجرای این پروژه انتخاب کردیم.
وی بیان داشت: ایران به علت برخورداری از امکانات لازم برای استفاده از این تکنولوژی مهم در صدر کشورهای جهان است و با وجود اینکه در برخی نقاط کالیفرنیا، استرالیا، برزیل و شمال آفریقا امکان آن وجود دارد اما ایران مشکلات این مناطق از جمله توفان، بارانهای همیشگی و ... را ندارد.
مجری طرح توسعه فناوری میکرو آلگها با بیان اینکه 80 درصد اکسیژن موجود در اتمسفر نتیجه فعالیت میکرو آلگها است، اضافه کرد: میکرو آلگها 3.5 میلیارد سال از عمرشان میگذرد و گازهای گلخانهای را تثبیت کردند.
وی تصریح کرد: برای اجرای پروژه میکرو آلگها در استان بوشهر چهار نوع سوخت شامل دیزل، اتانول، ایروژن و بیوگاز تولید و دیزل تولیدی نیز به سوخت هواپیما تبدیل میشود.
معظمی تولید فرآوردههای دارویی و آنتیاکسیدانها برای جلوگیری از بروز عوارض پیری را یکی از نتایج اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: با استفاده از خط تولید استاندارد بینالمللی تولید میکرو آلگها میتوان امگای مورد نیاز را از طریق آبزیان به بدن آنان رساند.
وی بوشهر را بهترین مکان برای اجرای تکنولوژی میکرو آلگها دانست و گفت: برای اجرای این پروژه به زمین، آفتاب، آب دریا و منابع دی اکسیدکربن نیاز داشتیم.
نظر شما