به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مجرد ظهر دوشنبه در جلسه ای که به منظور بررسی مشکلات و تنگناهای پایانه مرزی میلک با حضور معاون امنیتی - انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: میزان ترانزیت کالا از پایانه مرزی میلک از سال 84 تاکنون بیش از پنج برابر افزایش و صادرات کالا از این پایانه نیز بیش از 2.5 برابر رشد داشته که این امر نشان دهنده اهتمام دو کشور ایران و افغانستان در راستای رونق ترانزیت کالا و مبادلات تجاری است.
وی گفت: افزایش سهولت های ترانزیتی در پایانه مرزی میلک زمینه های بسیار مناسبی را برای توسعه مناسبات تجاری بین دو کشور ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: پایانه مرزی میلک و ترانزیت کالا در آن زمینه دسترسی تجار کشور افغانستان به آب های آزاد را فراهم کرده است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های سیستان و بلوچستان نخستین قدم در راستای گسترش واقعی روابط اقتصادی میان دو کشور را برگزاری جلسات و نشست های کارشناسانه متعدد میان مسئولان دولتی، تجار و سرمایه گذاران دو کشور دانست تا با شناسایی زمینه های واقعی در پایانه مرزی میلک همکاری ها، مشکلات و موانع موجود از میان برداشته شود.
وی گفت:11 دستگاه اجرایی سیستان و بلوچستان در پایانه مرزی میلک برای رسیدگی به امور ترانزیت و صادارات کالا فعالیت دارند.
وی افزود: تمامی کارها و تشریفات اداری در محل با سرعت انجام می شود به گونه ای که در طول یک ساعت تشریفات اداری خروج حدود 19 دستگاه کامیون انجام می شود که هم اکنون متوسط هر دستگاه سه دقیقه بوده و با اجرای طرح جامع پایانه مرزی میلک می توان این زمان را به حداقل رساند.
مجرد با اشاره به تعامل و اهتمام دستگاه های مستقر در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اظهار داشت: با توجه به افزایش حجم تردد از این مرز لازم است افزایش ساعت کاری در پایانه مرزی میلک در دستور دستگاه های اجرایی مستقر در پایانه قرار گیرد.
نظر شما