به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی مدیران رسانه ای مازندران با مدیریت ارشد استان و برخی مدیران دستگاههای اجرایی مازندران اگرچه برای چندمین بار در استان صورت گرفته ولی در این نشست که با مقوله راهکارهای توسعه و برون رفت از عقب ماندگی های مازندران بوده می تواند در نوع خود کم نظیر بوده باشد.
فرامرز درخشنده، سرپرست خبرگزاری کار ایران در مازندران با تاکید بر توجه بیشتر مدیران و کارگزاران استان به فرمان رهبری مبنی بر تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، اظهار داشت: در صورت عدم توجه به این فرامین، مدیران استانی نمی توانند به اهداف اشتغال در نظر گرفته برسند.
وی افزود: در وضعیت کنونی که رتبه اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران بین ادارات استانهای کشور در مرتبه بیست و سوم است باید اساسی ترین هدف مدیران استان، صرفا کار و ایجاد اشتغال مولد باشد.
این فعال تشکلهای کارگری مازندران با اشاره به اینکه در سال تولید ملی باید روحیه انتقاد پذیری و گفتگو بین مدیران رسانه و اجرایی استان بشتر شود، تصریح کرد: متاسفانه روحیه انعطاف پذیری مدیران استان در برابر انتقادات و گاها پیشنهادات رسانه ها بسیار پایین است.
استخدام در شهرداریها بر مبنای روابط
شعبان وفایی نژاد سرپرست روزنامه جهان صنعت در مازندران با انتقاد از روند جذب نیروها در شهرداریهای استان، اظهار داشت: متاسفانه تمامی استخدامها در شهرداریهای استان صرفا بر اساس روابط است.
وی با بیان اینکه متاسفانه در جذب شهرداریها سهم استانداری در جذب نیروهای روابطی شهرداریها کم نیست، افزود: باید مدیریت ارشد استان با این نوع برخوردها مقابله تا برای توسعه استان از افراد نخبه بیکار در جامعه استفاده کرد.
وفایی نژاد در ادامه از تعدد سفرهای خارجی مدیران شهری و استانی مازندران طی سالهای اخیر برای رفع معضل زباله استان خبر داد و گفت: خروجی هیچکدام از این سفرهای مدیران، عایدی و فایده ای برای شهروندان استان نداشته و زباله همچنان معضل لاینحل شهروندان مازنی است.
این فعال رسانه ای به قدمت بالای اجرای پروژه های عمرانی در مرکز استان اشاره کرد و گفت: درست نیست که ساری به عنوان مرکز استان مازندران، بیش از بیست سال در انتظار افتتاح کمربندی شمالی و سایر پروژه های عمرانی کوچک و بزرگ بماند.
وی با بیان اینکه سهم توسعه و عمران شهری برای شهروندان مرکز استان به مراتب کمتر از سایر شهرهای مازندران است، افزود: صحیح نیست که به مرکز استان با قدمت چندین هزار ساله این اندازه از سوی مدیران غیربومی بی مهری شود.
وفایی نژاد با ملی خواندن دریای مازندران به واسطه استفاده آحاد هموطنان ایرانی و خارجی از این مواهب طبیعی، اظهار داشت: علیرغم داد و بیدادهای متعدد مسئولان استانی، گوش مسئولان کشوری برای تامین زیرساختهای سواحل مازندران و خطه شمال به این موضوعات بدهکار نیست.
عقب ماندگی از قطار توسعه صنعت گردشگری
عباس مهدوی مدیر پایگاه خبری گردشگر آنلاین با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان بکر و طبیعت گرد مازندران، اظهار داشت: متاسفانه هنوز این استان و استانهای همجوار در حوزه گردشگری، از قطار توسعه صنعت گردشگری عقب مانده اند.
وی با بیان اینکه اصلی ترین راه توسعه استان مازندران، توسعه از ناحیه گردشگری است، افزود: بسیاری از سازوکارهای گردشگری در استان مغفول مانده و به این جهت نمی توانیم از اقتصاد گردشگری چیزی عاید شهروندان استان کنیم.
این فعال رسانه ای مازندران با اشاره به اینکه هنوز برنامه ها در طرحهای دریا به صورت کارشناسی شده طراحی نشده است، اظهار داشت: مادامی که معضلات کوچکی نظیر ترافیک در مازندران رفع نشود نمی توان در انتظار گردشگر و توریست در استان بود.
وی از عدم برخورداری بسیاری از شهرهای گردشگری استان از فرهنگسرا ابراز نگرانی کرد و گفت: شهری مانند تربت جام در نقطه مرزی کشور دارای فرهنگسرا بوده ولی استان گردشگری مازندران فاقد این امکانات فرهنگی است.
مهدوی با بیان اینکه آمار سینماهای مازندران از روند فعالیت سینماهای دیگر استانهای کشور کمتر است، افزود: هم اکنون در بسیاری از شهرهای استان سینما نداریم و شهرهایی که دارای سینما هستند جاذبه حضور توریست و گردشگر را ندارند.
مدیران استان تحت فرمان نمایندگان هستند
محمد رضا بحرگرد، مدیر سایت رو به شادی در عین حال یکی از دلایل عدم پیشرفت و توسعه یافتگی مازندران ار در تحت فرمان برخی مدیران استان به نمایندگان مجلس دانست و گفت: در چنین شرایطی مدیران فرصت تصمیم گیری برای کار توسعه ای ندارند و فقط باید کارهایی صورت دهند که باب طبع نماینده مورد نظر باشد.
وی بیان داشت: مدیریت ارشد استان باید جلوی این آسیب ها را بگیرد تا مازندران همچنان در ردیف استانهای عقب مانده توسعه قلمداد نگردد.
بحرگرد در ادامه از روند تغییر کاربری های غیرمجاز در روستاها و شهرهای استان انتقاد کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از مدیران شاهد این اقدامات، هیچ کار یا برخوردی با افراد خاطی صورت نمی دهند.
وی با بیان اینکه بسیاری از مدیران استان در راستای سیاست های توسعه ای مازندران فعالیت نمی کنند، افزود: چهار سالی است که وضعیت توسعه ورزش روستایی مازندران دچار بلاتکلیفی شده و رئیس یا مسئولی برای تصدی این هیئت مشخص نشه است.
وی با اشاره به اینکه کسب عناوین ورزشکاران المپیکی مربوط به امسال و چند سال اخیر نیست، اظهار داشت: تلاش این ورزشکاران برای رسیدن به جایگاه المپیک یک قدمت پنج الی ده ساله را پشت سرگذاشته است.
تقویت مقولات دینی در مطبوعات مازندران
حجت الاسلام عباس علی بهاری اردشیری صاحب امتیاز و مدیر مسئول روزنامه بشیر مازندران نیز با اشاره به اینکه رویکرد دینی و اعتقادی برای آگاهی بخشی جامعه کمتر در مطبوعات استان دیده می شود، اظهار داشت: رسانه های مازندران باید در حوزه تبلیغ مسائل دینی پشرو باشند.
وی با بیان اینکه مدیران رسانه های استان که کمتر در حوزه تبلیغ مسائل دینی و عرفی تلاش کنند پیش خدا مسئول هستند، اظهار داشت: در صورت تقویت این رویکرد برکت به فعالیت مطبوعاتی و رسانه ای همکاران خواهد آمد.
نظر شما