به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مراسم افتتاحیه هشتمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت که در سالن همایش های سازمان صدا و سیما، به همت پژوهشکده مهدویت قم برگزار شد، به ایراد سخن پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه زمینه های فکری گسترش هنر مهدوی باید به دست اندیشمندان باشد، اظهار داشت: نمی توان انتظار داشت که تمام تلاش ها به عهده هنرمندان باشد، بلکه این تلاش اندیشنمدان است که در نهایت دست مایه هنرمندان قرار می گیرد.
وزیر ارشاد با ادعای اینکه دنیای امروز تشنه مهدویت است، ادامه داد: آینده بشر دغدغه جهان امروز است و حجم گسترده فیلم های هالیوودی در زمینه آخرالزمان و قرار گرفتن این فیلم ها در لیست پرفروش ترین فیلم ها، نشان دهنده جذابیت این موضوع و استقبال گسترده جهانیان از آن است.
وی سوژه های ناب و گسترده ای را در زمینه مهدویت موجود دانست که قابلیت بسط و گسترش فراوانی دارد و در همین باره گفت: حدیث معروف «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه» گویا و شاهدی بر همین مطلب است.
حسینی با تاکید بر اینکه همه مکاتب و ادیان جهان بر مسئله مهدویت توافق دارند، ادامه داد: کسی نمی تواند در این مسئله تشکیک کند و نظام سرمایه داری هم با اینکه ابتدا تلاش در انکار آن داشت، اما همه تلاشش به شکست انجامید و سرانجام به فکر مدیریت آن افتاد و امروزه فیلم های ساخته شده در دنیا شاهد بر این مدعاست که تلاش می کنند این بحث آنگونه که آنها می خواهند ادامه یابد.
وی بر تقابل با دشمن با همان ابزارهای مهاجمان تاکید کرد و گفت: برای مقابله با جنگ نرم و خنثی کردن تلاش دشمنان باید از همین اسباب بازی ها و بازی های رایانه ای کودکان و سینما و سریال وارد شد و در این باره باید آسیب شناسی کرد و هشدار داد.
حسینی در بخش پایانی سخنانش هنر را هنر قدسی دانست و با تاکید بر اینکه غیر از هنر قدسی، هنری نداریم و نمی توان هنر شیطانی را هنر نامید، گفت: هنر واقعی هنری است که از فضیلت و کرامت سخن گوید و در ادبیات فارسی هم هر جا که ذکری از هنر بوده است، مراد از آن همان امر با کمال و فضیلت بوده و در برابر عیب به کار می رفته است.
وی با اشاره به تلاش برخی برای به کار بردن هنر همچون ابزاری برای پیشبرد اهداف شیطانی خود و گسترش سلطه خود بر جهان، افزود: دسته دیگری نیز وجود دارند که می خواهند از این ابزار توانمند به نحو مطلوب در مسیر اهداف نیکو استفاده کنند.
وی در پایان با اشاره به فرمایشان مقام معظم رهبری که هر اندیشه ای که خواهان برخورداری از جاودانگی باشد باید به رنگ هنر درآید و در غیر این صورت به این امر دست نخواهد یافت، گفت: اگر انقلاب و فرهنگ و تمدنی حقیقت و آموزه ای به میدان هنر راه نیابد، جاودانه نخواهد ماند.
گفتنی است که هشتمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با موضوع «هنر زمینه ساز، راهبردها و راهکارها»، که تا روز ۱۶ تیر ماه مصادف با ۱۶ شعبان المعظم در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد هم اکنون در حال برگزاری است.
دکتر حسینی با تاکید بر اینکه همه ادیان جهان بر مسئله مهدویت توافق دارند، گفت: نظام سرمایه داری هم با اینکه ابتدا تلاش در انکار مهدویت داشت اما با شکست در آن، به فکر مدیریت آن افتاد و امروزه فیلم های ساخته شده در دنیا شاهد بر این مدعاست.
کد خبر 1642947
نظر شما