به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر احمدرضا جمشیدی با اشاره به همکاری خوب سازمان نظام پرستاری و انجمنهای پرستاری اظهار کرد: سال پیش پرستاران در قالب کارگاههای آموزشی و دورههای بازآموزی در کنار سایر عوامل حج آموزش دیدند و مقالاتی در خصوص پرستاری حج ارائه شد.
وی ادامه داد: مقالات در خصوص مراقبتهای پرستاری برای زائران بیتاللهالحرام بستری و حتی نیازهای مراقبتی در محل کاروان و در منا، عرفات و مشعرالحرام بود امسال نیز با توجه به نزدیک شدن موسم حج تمتع به فصل تابستان و درجه حرارت زیاد عربستان گرمازدگی از مسایل مهم و محوری این همایش است.
دبیر علمی نخستین همایش بینالمللی پزشکی حج و زیارت با اشاره به وجود بخش پرستاری همایش بینالمللی پزشکی حج و زیارت گفت: همه ساله پیش از ایام حج تمتع کنگره پزشکی حج برگزار میشود و طی آن آموزشهای لازم برای کارگزاران پزشکی حج ارائه میشود.
جمشیدی افزود: در این همایشها همواره مقالات تحقیقاتی اساتید دانشگاهی که برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران خانه خدا اعزام میشود ارائه میشود که سال پیش نیز به خوبی استقبال شد و همواره از دستاوردهای برگزاری این همایشها در ایام حج استفاده میشود به طوریکه سال پیش شمار زائران بیمار و یا از دست رفته به مراتب کمتر از سالیان گذشته بود.
وی ادامه داد: امسال بر اساس هماهنگیهای انجام شده صاحبنظران سایر کشورهای اسلامی نیز در این همایش شرکت میکنند و به صورت بینالمللی برگزار میشود.
جمشیدی گفت: از محورهای این همایش میتوان به بهداشت و درمان در حج، مسائل پیشگیری و بهداشت در بیماریها به ویژه بیماریهای عفونی و واگیردار در حج، بیماریهای قلب عروقی و استخوانی مفصلی اشاره کرد.
دبیر علمی نخستین همایش بینالمللی پزشکی حج و زیارت گفت: امسال نیز در قالب این همایش پزشکان کاروان، ستاد مرکزی دفتر پزشکی حج و همه کسانی که در بیمارستانها فعالیت میکنند همچنین عوامل اجرایی آموزش میبینند.
جمشیدی یادآور شد: در بیمارستان مدینه یک سوم از 90 پرسنل بهداشتی درمانی که فعالیت میکنند، پرستار هستند.
به گفته وی، همه کشورهای اسلامی و مسلمان برای شرکت در این همایش دعوت شدهاند و تاکنون کشورهای عراق، سوریه، عربستان، مالزی پاسخ مثبت دادهاند.
نظر شما