محمد ممشتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یک رأس قوچ وحشی ، پنج بهله سارگپه پا بلند ، 10بهله سارگپه معمولی ، دو بهله عقاب طلایی ، یک بهله دال سیاه ، یک راس بچه شوکا ، پنج بهله دلیجه ، یک قلاده روباه توسط بخش محیط زیست طبیعی و یگان حفاظت محیط زیست استان گلستان درسه ماهه اول سال جاری پس از بهبود ، در طبیعت رهاسازی شدند.
وی اظهار داشت: پنج بهله دلیجه ، یک قلاده روباه، یک رأس قوچ وحشی ، پنج بهله سارگپه پا بلند ، 10 بهله سارگپه معمولی ، دو بهله عقاب طلایی ، یک بهله دال سیاه ، یک راس بچه شوکا که توسط مأمورین یگان حفاظت محیط زیست گلستان در ماموریت های گشت و کنترل مناطق از متخلفین و متعرضین به طبیعت کشف و ضبط شده بودند پس از تیمار و بهبود در زیستگاه های خود رها سازی شدند.
ممشتی گفت : یک قلاده توله پلنگ که در روستای زیارت گرگان در تله کشاورزان گرفتار شده بود پس از بیهوشی و رهاسازی ، به پارک طبیعت پردیسان واقع در سازمان حفاظت محیط زیست برای درمان منتقل شد.
به گزارش مهر، پارک ملی گلستان از جمله مناطقی است که برخی وحوش تیماره شده در ان رها می شوند و یک هشتم گونه های گیاهی، یک سوم گونه های پرندگان، بیش از نیمی از گونه های پستانداران و شمار زیادی از گونه های جانوری و وحوش کشور در این پارک ملی و بین المللی زیست و زادآوری می کنند.
این پارک نه تنها به دلیل اینکه یکی از زیستگاههای حیات وحش است بلکه به خاطر حفظ بخش قابل توجهی از تنوع زیستی کشور دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای است.
بیش از 150 گونه پرنده در پارک ملی گلستان شناسایی شده است که از این تعداد پرنده 48 نوع در فصل بهار و تابستان در منطقه مشاهده می شود و از این تعداد 62 گونه پرنده بومی پارک ملی است.
از مجموع جانوران موجود در تنوع زیستی استان، 19 گونه در معرض انقراض هستند که هما، بالابان، گیلانشاه خالدار و روباه ترکمنی از جمله آن هستند. آهو، پلنگ، مرال، قوچ، میش، کل و بز، گرگ و.. از جمله گونه های موجود در پارک ملی گلستان هستند.
نظر شما