۱۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۲۹

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد:

سرمایه‌گذاری برای ارتقای سلامت دانشجویان با برنامه‌های فرهنگی و ورزشی

سرمایه‌گذاری برای ارتقای سلامت دانشجویان با برنامه‌های فرهنگی و ورزشی

معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت گفت: دانشجویان علوم پزشکی 3.5 درصد دانشجویان کشور را تشکیل می دهند و هر گونه سرمایه گذاری در راستای ارتقای سلامت، شرایط روحی، روانی و علمی این دانشجویان، سرمایه گذاری در سلامت جامعه محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدحسین آیتی در نشست خبری جشنواره فرهنگی و المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی گفت: جشنواره فرهنگی امسال تفاوت هایی را با گذشته خود دارد چرا که هدف ما صرفاً برگزاری جشنواره نیست. رشد تعداد شرکت کنندگان نشان می دهد دانشجویان علوم پزشکی به این جشنواره علاقمند هستند و کیفیت آثارشان نیز نشان از توجه آنها به این جشنواره دارد.

آیتی اضافه کرد: به دلیل تعداد زیاد آثار، بررسی آثار به صورت دو مرحله ای دانشگاهی و کشوری انجام گرفت و پس از ثبت قطعی آثار در دانشگاهها، دانشجو اصل اثر را به دانشگاه ارائه کرده است و 466 داور در 48 دانشگاه، آثار را بررسی می کنند و در نهایت نیز آثار برگزیده در جشنواره ارائه می شود.

وی خاطرنشان کرد: آثار بخش معارف اسلامی به صورت حضوری در جشنواره اجرا می شود و آثار برگزیده بخش پژوهشی هم که به صورت پایان نامه، کتاب، ترجمه، طرح تحقیقاتی و مقاله علمی پژوهشی هستند در اختیار معاونت تحقیقات و فناوری قرار می گیرند.

معاون دانشجویی و فرهنگی با اشاره به تفاوت مهم جشنواره چهارم با دوره های گذشته گفت: با توجه به تفاوت میان ابعاد و کیفیت دانشگاههای علوم پزشکی با یکدیگر اگر محدودیتی برای ارسال آثار در نظر می گرفتیم، بسیاری از آثار دانشگاههای بزرگ به جشنواره راه پیدا نمی کردند و در صورتی که محدودیت وجود نداشت هم ممکن بود آثار کم کیفیت تعدادشان زیاد شود.

وی افزود: به همین منظور راهکاری اندیشیده شد که برای ورود آثار کف امتیاز در نظر گرفته شد و آثار دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ سه اگر 80 درصد امتیاز کف را کسب می کرد و  آثار دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو هم اگر 90 درصد امتیاز کف را کسب می کرد به جشنواره راه پیدا می کردند که این راهکار موجب کیفی تر شدن آثار شد.

آیتی با اشاره به این نکته که دانشجویان علوم پزشکی شرایط خاصی دارند، گفت: این دانشجویان 3.5 درصد دانشجویان کشور را با 138 هزار نفر جمعیت تشکیل می دهند و هر گونه سرمایه گذاری در راستای ارتقای سلامت، شرایط روحی و روانی و شرایط علمی، سرمایه گذاری در سلامت جامعه محسوب می شود.

وی گفت: سرآمد دانش آموزان به دلیل جذابیت رشته های پزشکی و وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور، همواره گروه علوم پزشکی را انتخاب می کنند و از سوی دیگر دانشجویان علوم پزشکی در آینده نزدیک متولیان بهداشت و سلامت جامعه خواهند بود. همچنین اغلب این دانشجویان در طول دوران تحصیل خود برخلاف دانشجویان سایر رشته ها، در مراکز خدماتی درمانی حضور داشته و با مردم ارتباط دارند.

معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: بر اساس برنامه 5 توسعه ما وظیفه داریم که ورزش همگانی را توسعه دهیم و از آنجایی که هدف اصلی ما قهرمان پروری نیست، توسعه ورزش در میان دانشجویان به مراتب آثار مثبتی را درپی دارد. از سوی دیگر قرار گرفتن دانشجویان از نقاط مختلف کشور با فرهنگ های متفاوت به وحدت کلمه در کشور کمک می کند. 

کد خبر 1644762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha