۱۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۵۵

فیلمسازان یمنی:

مایل به استفاده از بورسیه برای تحصیل در ایران هستیم

مایل به استفاده از بورسیه برای تحصیل در ایران هستیم

فیلمسازان و اهالی رسانه کشور یمن در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کردند از بورسیه و تحصیلات دانشگاه های ایران که در زمینه هنر و فرهنگ فعالیت می‌کنند، استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست فیلمسازان و اهالی رسانه کشور یمن ظهر امروز با حضور محمد حسینی وزیر ارشاد و جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی برگزار شد.

در ابتدای این نشست کامل سعید المعمری، سینماگر و کارشناس رسانه گفت: طی برنامه هایی که ما در این سفر داشتیم تاکنون از شهرک سینمایی دیدن کردیم. همچنین نشستی با مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی داشتیم قرار است در آینده ای نزدیک به دیدن برج میلاد برویم و همچنین فیلم ملک سلیمان را ببینیم.

در ادامه معمری عنوان کرد: جا دارد از مسئولان سینمایی برای برگزاری کارگاه آموزشی که بسیار پرثمر بوده تشکر کنیم، ما از پیشرفت سینمای ایران که بسیار هدفمند حرکت می کند و ارزش های اسلامی را مدنظر قرار می دهد، شگفتزده شدیم.
 
وی افزود: خوشبختانه رابطه بسیار خوبی بین این دو کشور ایجاد شده است. امیدوارم برگزاری این کارگاه ها ادامه یابد ما بسیار مایلیم از بورسیه و تحصیلات دانشگاه های ایران که در زمینه هنر و فرهنگ فعالیت می‌کنند، استفاده کنیم.
 
این کارشناس سینماگر ادامه داد: ما در کشورمان به این هنر نیازمندیم زیرا به افزایش و آگاهی ما در این دنیای آشفته کمک می‌کند.
 
در ادامه محمد حسینی، وزیر ارشاد گفت: امیدواریم این سفر و این کارگاه آموزشی برای شما مفید باشد خوشبختانه این هیئت به بحث آموزش بسیار توجه می کند جا دارد از رئیس سازمان سینمایی در این ارتباط تشکر کنیم.

وی افزود: تمام تلاش غرب بر این است که کشورهای اسلامی با هم ارتباط نداشته باشند و بیشتر نگاهشان به غرب باشد و در هنر و سینما نیز پیرو آنها باشند. قطعا وقتی نخبگان در کشورهای مختلف پراکنده باشند، زودتر فریب غرب را می خورند و به میراث خود توجه کمتری می کنند اما چنین ارتباطی بین کشورها می تواند مانع از این اتفاقات شود.
 
وزیر ارشاد تاکید کرد: این سفرها فرصتی است تا شما با دستاوردهای انقلاب آشنا شوید امیدوارم با بازگشت به کشور خود دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران برای مردم خود تعریف کنید. ما به مردم یمن علاقه خاصی داریم وقتی پیامبر(ص) حضرت علی(ع) را به یمن فرستادند آنها بی درنگ مسلمان شدند این افتخار برای کشور یمن محسوب می شود وقتی که امام علی(ع) این خبر را به پیامبر(ص) فرستادند در تاریخ نقل شده که ایشان سر به سجده گذاشته و سپاسگزاری کردند.
 
وی ادامه داد: قبل از اسلام نیز یمن تاریخ بسیار خوبی داشته است این کشور همیشه به دلیل موقعیت استراتژیک و راه ارتباطی که بین شرق و غرب دارد مورد توجه غربی ها است. حرکتی که در حال حاضر در یمن دیده می شود یک حرکت انقلابی و اسلامی نیز است هنرمندان آنها رویکردی دینی دارند امیدوارم در آینده این کشور در راه ارزش های اسلامی قدم بردارد و مسیر مردم سالاری را ادامه دهد.
 
حسینی عنوان کرد: ما در گذشته ارتباط های فرهنگی با هم داشتیم هیئت هایی هم در همین ارتباط به یمن رفتند اما دولت یمن پیش از این مانع این فعالیت ها بود اما امیدوارم حرکت های مردمی رابطه این دو کشور را مستحکم کند و در آینده ای نزدیک تمام دانشگاه های این کشور کرسی زبان فارسی داشته باشند.
 
وی افزود: ما در همه عرصه های هنری، تئاتر، موسیقی و سینما و حتی رسانه تجربه های ارزشمندی داریم. امیدوارم این همکاری ها یک جبهه فراگیری در مقابله با فرهنگ غرب بوجود آورد و تاثیر خود را بگذارد.

در این جلسه محمد العطاب نویسنده مقاله، عزت وجدی احمد کارگردان فیلم مستند، یاسر عبدالباقی نویسنده، رافد محمد المعمری تهیه کننده آثار مستند، بشیر طاهر الضرعی مسئول برنامه های رادیویی و کارگردان، طه احمد معمری کارگردان تلویزیون، جمال عبدالکافی الاشول تهیه کننده برنامه های آموزشی علی مهدی الذهب خبرنگار شبکه العالم، کامل سعید المعمری سینماگر و کارشناس رسانه، علی عبدالکریم بن نویسنده و مجری رادیو، عامر خبرنگار الجزیره، ریدان احمد اسماعیل مدیر بخش خبری، جمیل محمد الحرش تهیه کننده تلویزیون و عبدالرحمن محمد الشمیری دستیار کارگردان.
کد خبر 1644874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha