۲۰ تیر ۱۳۹۱، ۲۱:۴۹

ادامه رسوایی بانکی انگلیس؛

پاداش 20 میلیون پوندی "دایموند" قطع شد/ "پل تاکر" اتهامش را رد کرد

پاداش 20 میلیون پوندی "دایموند" قطع شد/ "پل تاکر" اتهامش را رد کرد

قطع پاداش 20 میلیون پوندی "باب دایموند" مدیر اجرایی مستعفی بانک "بارکلیز" و رد اتهام تشویق به دستکاری در نرخ بهره بین بانکی از سوی نایب رئیس بانک مرکزی انگلیس از جمله اخبار مربوط به رسوایی اخیر در این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری بی بی سی در مطلبی با اشاره به رسوایی بانکی در انگلیس نوشت: با وجود آنکه "باب دایموند" مدیر اجرایی مستعفی بانک "بارکلیز" انگلیس حقوق و مستمری دو میلیون پوندی دریافت می کند، دیگر پاداش 20 میلیون پوندی دریافت نخواهد کرد.

در پی افشای رسوایی بانکی در انگلیس تحقیقات مراجع قضایی در این باره آغاز شد و احتمال درگیر شدن بانکهای دیگر در این پرونده وجود دارد.

خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی اعلام کرد: "پل تاکر" نایب رئیس بانک مرکزی انگلیس اتهامات را در این باره که مسئولان این بانک را تشویق به دستکاری در نرخ بهره بین بانکی کرده است، رد کرد.

سازمان خدمات مالی انگلیس در۲۷ ژوئن بانک بارکلیز را به دستکاری و دروغ‌ گویی درباره هزینه دریافت وام و نرخ بهره استقراض متقابل بین بانکی محکوم کرد.

"پل تاکر" نایب رئیس بانک مرکزی انگلیس

بر اساس این حکم بانک بارکلیز در فاصله سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ با غرض‌ کردن پول از دیگر بانک‌ها و موسسات مالی به گونه‌ ای وانمود کرده که از نظر مالی دارای ثبات بالایی است و بر این اساس میزان سود خالص بانک را بیشتر از مقدار واقعی آن به سرمایه ‌گذاران نشان داده است. به همین منظور بانک بارکلیز را به پرداخت ۲۹۰ میلیون پوند جریمه محکوم کرد.

بانک بارکلیز بانک و موسسه مالی معتبر بین‌الملی است که در سال ۱۶۹۰ میلادی تأسیس شد. شاخه سرمایه‌ گذاری بانک بارکلیز در بازارهای بین ‌الملی سهام، «بانک سرمایه‌ گذاری بارکلیز» نام دارد اما جنجالهایی مرتبط با این بانک وجود دارد.

در پی استعفای "مارکوس آگیوس" رئیس هئیت مدیره بانک "بارکلیز" به دلیل افشای پرونده رسوایی بانکی و دستکاری نرخ بهره بین بانکی، مقامات این بانک روز سه شنبه 13 تیر ماه از استعفای مدیر اجرایی این بانک از سمت خود خبر دادند.

دایموند در بیانیه ای که توسط بانک بارکلیز منتشر شد، اعلام کرد: انگیزه من همیشه در راستای منافع بانک بارکلیز بوده است. فشارهای خارجی علیه این بانک به میزانی رسیده است که می تواند اعتبار بانک را زیر سوال ببرد و نمی توانم اجازه دهم که این اتفاق روی دهد.

بارکلیز که متهم به دستکاری نرخ بهره بانکی با هدف افزایش درآمد و سواستفاده مالی است، از سوی مراجع انگلیس به پرداخت جریمه نیم میلیارد دلاری محکوم شده است.

خبر استعفای مارکوس آگیوس درحالی منتشر شد که بانک بارکلیز 13 تیر ماه اعلام کرد آگیوس در سمت خود باقی می ماند و به دنبال جایگزین برای مدیر اجرایی جدید این بانک هستیم.

مارکوس آگیوس نیز در بیانیه ای اعلام کرد که دایموند کمک های قابل توجهی را به این بانک طی 16 سال گذشته کرده و این بانک را به یکی از بانک های اصلی در جهان تبدیل کرده است.

کد خبر 1647221

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha