۲۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۴۴

حسینی مطرح کرد؛

حاکم شدن گفتمان قرآنی از اهداف نمایشگاه قرآن/ "قرآن؛ فرهنگ بیداری" شعار نمایشگاه امسال

حاکم شدن گفتمان قرآنی از اهداف نمایشگاه قرآن/ "قرآن؛ فرهنگ بیداری" شعار نمایشگاه امسال

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با اعلام خبر تصویب معاونت قرآن و عترت(ع) برای این وزارتخانه گفت: یکی از فلسفه های برگزاری این نمایشگاه این است که گفتمان قرآنی در کشور حاکم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظهر امروز 21 تیرماه در سالن اجتماعات شورای فرهنگ عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

حسینی در ابتدای سخنانش گفت: تجربه نوزده سال برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم سرمایه گرانبهایی است که با اهتمام همکاران امیدواریم بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم هم به بهترین وجهی برگزار شود.

وی با بیان اینکه یکی از فلسفه های برگزاری نمایشگاه قرآن این است که گفتمان قرآنی در کشور حاکم شود، افزود: با برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران و سایر شهرستان ها فضایی ایجاد می شود که انس با قرآن بیشتر از گذشته در کشور وجود داشته باشد، به ویژه اینکه چون این نمایشگاه در ماه مبارک رمضان برگزاری شود، آمادگی مردم برای فراگیری آموزه های قرآنی بیشتر خواهد بود.

حسینی در ادامه سخنانش با بیان اینکه تأکیدی که در روایات بر تلاوت روزانه حداقل پنجاه آیه از قرآن کریم شده، یادآوری عمل به قرآن است، اظهار داشت: در نمایشگاه بین المللی قران امسال بخشی با عنوان سبک زندگی راه اندازی شده که سعی در ارائه و تدوین سبک زندگی قرآنی و دینی است.

وی با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری در مورد تربیت 10 میلیون حافظ قرآن گفت: مطالبات مقام معظم رهبری در این رابطه هدف بلندی است که به راحتی قابل دست یافتنی نیست و همکاری همه نهادها، سازمان ها و وزارتخانه های مربوطه را می طلبد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با سبک زندگی اسلامی و با عمل به قرآن ناهنجاری های اجتماعی از بین می رود، تأکید کرد: کاهش ناهنجاری های اجتماعی با کارهای مبنایی امکان پذیر است. باید قرآن در زندگی مردم بیشتر نقش داشته باشد. اگر این گونه شود مردم به حجاب و عفاف و ... که مورد تأکید دین است بیشتر توجه می کنند و دیگر این موضوعات وجود نخواهد داشت تا در مورد آن بحث شود.

وی با بیان اینکه وقتی جامعه قرآنی تشکیل شود، دیگر این دغدغه ها وجود نخواهد داشت، بیان کرد: حجاب فقط متعلق به زنان نیست و همان طور که می دانید حضرت یوسف(ع) مظهر عفاف است.

وی در معرفی بخش ها و فعالیت های نمایشگاه قرآن امسال گفت: نمایشگاه از 25 تیر تا 25 مردادماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود، تا در این مدت فضای کشور عطرآگین شود. رونمایی از برخی از کتاب ها و محصولات قرآنی و تجلیل از فعالان و خادمان قرآنی از جمله برنامه های مد نظر است.

حسینی در ادامه سخنانش بیان کرد: آموزش، پژوهش و تبلیغ و ترویج از مهم ترین فعالیت های امسال است. همانند سال گذشته دبیرخانه کرسی های نظریه پردازی هم برنامه هایی خواهد داشت. بخش تحول علوم انسانی، عترت و ولایت و ... هم پررنگ تر از سال های گذشته برگزار خواهد شد.

وی بخش فرهنگ رضوی، عرفان کاذب و برگزاری 30 محفل انس با قرآن با حضور اساتید برجسته و بخش فروش آثار و محصولات را از دیگر بخش های نمایشگاه عنوان کرد و گفت: نمایشگاه امسال با شعار" قرآن؛ فرهنگ بیداری" برگزار می شود که بخش بیداری اسلامی و اطلاع رسانی در مورد بیداری اسلامی کشورهای منطقه از جمله برنامه های این بخش است. همچنین بخش رهیافتگان از بخش های جدید امسال است که به بررسی زندگی و علل مسلمان و شیعه شدن برخی از رهیافتگان می پردازد.

حسینی در پایان سخنانش از تصویب شدن معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه یکشنبه هیئت دولت خبر داد و گفت: طبق قانون وزارتخانه بیشتر از 5 معاونت نمی تواند داشته باشد که تاکنون مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی به فعالیت می پرداخت، اما از این به بعد معاونت قرآن و عترت(ع) تشکیل شده که باید ساختار مناسب تشکیل شود و فعالیت ها با گستردگی بیشتری ادامه یابد.

کد خبر 1647704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha