آزاد دولتی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس سیاست دولت پس از اجرا شدن طرح هدفمند سازی یارانه ها، اکثر مزارع با همکاری جهاد کشاورزی و استفاده از تسهیلات بانکی ارزان، اقدام به برقی ساختن تاسیسات کردند و تنها چند مزرعه محدود که آن هم در مالکیت افرادی است که خودشان در شهرستان حضور ندارند و به صورت اجاره ای اداره می شوند، هنوز این قانون را اجرا نکرده اند، که متاسفانه با جلوگیری از اختصاص سوخت ،خساراتی به این مزارع وارد شده است.
دولتی بیان داشت: عدم لایروبی کانال های انتقال آب به مزارع، موجب ریزش این کانالها و محدود شدن آبگیری شده است.
وی یادآورشد: درصورتی که عملیات لایروبی انجام شود، در زمان کمبود اکسیژن آب مزارع، می توان با تزریق آب، از وارد شدن تلفات جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: البته باید درزمان تعطیلی مزارع لایروبی انجام می شد ، اما متاسفانه به دلیل عدم تامین اعتبار کافی در فصل تعطیلی مزارع، این کار اجرایی نشد.
وی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده ،اداره شیلات با اختصاص مبلغ یک میلیارد ریال، قسمت خروجی کانال ها را لایروبی کرده است، اما برای لایروبی کانال های آبرسان به اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال نیاز است تا بتوانیم در طول 24ساعت شبانه روز توان آبگیری را در مزارع ایجاد کنیم.
این مسوول تاکید کرد: پیش بینی می شود در سال جاری در بیش از دو هزار هکتار از مزارع فعال میناب حدود پنج هزار تن میگو برداشت شود.
رئیس تعاونی پرورش دهندگان میگوی تیاب از دراختیار داشتن رتبه دوم پرورش میگوی کشور در سال گذشته توسط استان هرمزگان گفت و اظهارداشت: برای کسب رتبه نخست در سال جاری خیز برداشته ایم.
وی مهمترین و بزرگ ترین بازارهای بین المللی میگوی میناب را کشور های اروپایی، کشورهای حوزه خلیج فارس و کشور های آسیای میانه نام برد.
دولتی در پایان با اشاره به وجود ظرفیت های موجود در این بخش از عدم حضور صنایع تبدیلی و وابسته در شهرستان برای بهره وری بیشتر از این صنعت انتقاد کرد و افزود: تنها کارگاه وابسته به این صنعت کارگاه بسته بندی بندر کلاهی است.
نظر شما