مهدی امیریان دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار مهر، انتخابات ریاست جمهوری را مهمترین فرایند سیاسی عنوان کرد و با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تا به امروز انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت بسیار بالایی بر خوردار بوده است، افزود: اما متاسفانه در چند دوره از انتخابات گذشته نامزدهای ریاست جمهوری به جای ارائه برنامه به شعارها روی آورده بودند و با همین شعار ها بر مسند ریاست جمهوری تکیه زدند.
وی گفت: بدون شک عدم برنامه ریزی و تیم محوری از سوی نامزده ها ریاست جمهوری منجر به آن می شود که پس از پیروزی در انتخابات نتوانند برنامه ها و اهداف خود را به خوبی اجرا کنند و این ضعف باعث کاهش محبوبیت مردمی می شود، همانگونه که این رویکرد و رویه تا کنون مشاهده شده است.
امیریان اظهار داشت: از این رو معتقدم برنامه محوری و تیم محوری گفتمان انتخابات یازدهم ریاست جمهوری است و مردم دیگر خواهان ارائه برنامه های جدی از سوی نامزدهای ریاست جمهوری هستند.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت در ادامه با بیان اینکه نباید از الان فضای جامعه انتخاباتی کرد، گفت: از چهره های شاخص و نامزدهای مطرح در انتخابات آینده ریاست جمهوری می خواهیم در زمان معیین و در فضای آرام و بدون تنش به ارائه اهداف و برنامه های خود بپردازند و از هم اکنون از التهاب آفرینی در جامعه خودداری کنند.
این فعال دانشجویی در ادامه به فضای دانشگاه برای تبیین و اهمیت انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و گفت: دانشگاه محیط علمی و آرمان خواه است همچنین در این فضا می توان بستری مناسب را برای انتخابات آتی فراهم کرد چرا که این دانشگاه و دانشجو است که قالب گفتمان های برتر جامعه را ترسیم می کند.
امیریان تصریح کرد: حتی نامزدهای ریاست جمهوری باید از گفتمان های دانشجویان بهره گیرند و از آن گفتمان ها به نحو مطلوب استفاده کنند.
دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت مدیریت جدید، برنامه محوری، عدالت محوری و ارزش خواهی را از مهمترین گفتمان های جنبش دانشجویی دانست و در عین حال گفت: در چند سال اخیر این خط دهی و گفتمان سازی بصورت فعال از سوی جنبش دانشجویی دنبال نشده است و امیدواریم با توجه به انتخابات ریاست جمهوری که در سال آینده برگزار می شود شاهد فعالیت بیشتر جنبش دانشجویی درزمینه گفتمان سازی باشیم.
وی ادامه داد: ظرفیت دانشجویان هم اکنون بالقوه است که باید بالفعل شود تا بتوان هر چه بهتر از این ظرفیت استفاده کرد.
امیریان همچنین از مسئولان، نهادهای نظارتی و امنیتی خواست که نگاه خود را به دانشجویان تغییر دهند و گفت: این نگاه با اعتماد رو به رونیست بنابراین انتظار داریم مسئولان به جای عدم اعتماد به دانشجویان و جنبش دانشجویی اعتماد کنند تا آنها نیز بتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
نظر شما