به گزارش خبرگزاری مهر، حمید گودرزیمهر در این رابطه اظهار داشت: نوقلمانی که بیش از دو جلد کتاب منتشر کرده باشند، عضو صندوق حمایت از نویسندگان استان لرستان میشوند و با توجه به سابقه نویسندگی سه تا چهار میلیون تومان وام قرضالحسنه و بدون بهره دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: این افراد همچنین از سهمیه بیمه نویسندگان استانی بهره خواهند برد.
مسئول چاپ و نشر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان همچنین درباره وضعیت انتشار کتاب در استان لرستان افزود: 13 نشر فعال استان لرستان در سال گذشته 78 عنوان کتاب را در موضوعات موضوعهای مذهبی، ادبیات، دفاعمقدس، تاریخ لرستان و همچنین زبان لکی و لری به چاپ رساندند.
وی با بیان اینکه شمارگان کتاب در این استان هزار و 500 نسخه است، گفت: ناشران از فروش کتاب ناراضیاند، زیرا هزینه چاپ کتاب در هزار نسخه به اصطلاح "برگشت" ندارد و ناشران فقط در نمایشگاه استانی شرایط بهتری از فروش را تجربه میکنند.
گودرزیمهر عنوان کرد: کتابها بعد از تایید در کمیته کتاب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بر اساس حساسیت و موضوع، از ناشران بومی خریداری میشوند که این خرید نقدی امسال معادل 30 میلیون تومان بوده است.
وی بیان داشت: از 78 عنوان کتاب چاپ شده در سال گذشته، 30 عنوان کتاب معرفی شده از استان لرستان، مورد حمایت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی استانها قرار گرفتند.
راه اندازی 8 ایستگاه مطالعه در خرمآباد
هشت ایستگاه مطالعه تا پایان شهریور امسال در نقاط پر رفت و آمد شهرستان خرمآباد در استان لرستان راهاندازی میشود.
معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان لرستان در این رابطه گفت: در این طرح، قفسههای کتاب با موضوعات مختلف در مکانهای پر جمعیت شهر نصب می شود.
محمد جواد حاجیانفرد افزود: افراد با مطالعه در محل نیز میتوانند کتابهای مورد نظر خود را به صورت امانت بردارند و پس از مطالعه، آن را به نزدیکترین ایستگاه مطالعه ارجاع دهند.
وی همچنین هدف این طرح را توسعه و ترویج کتابخوانی، غنیسازی اوقات فراغت افراد و عملی کردن شعار دسترسی آسان به کتاب عنوان کرد.
به گفته حاجیانفرد، راهاندازی ایستگاه مطالعه با این شیوه، موجب افزایش اعتماد عمومی در جامعه میشود؛ به طوریکه شخص بدون هیچ ضمانتی خود را ملزم میکند که پس از مطالعه یک کتاب، آن را به محل قبلیاش بازگرداند تا دیگران هم از آن استفاده کنند.
کانونهای فرهنگی هنری در مساجد روستایی لرستان گسترش می یابد
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد لرستان گفت: گسترش کانونهای فرهنگی هنری در مساجد مناطق روستایی لرستان از اولویت های کاری این دبیرخانه است.
حجتالاسلام سیدعلی موسوی در ادامه سخنان خود تعداد کانون های فرهنگی هنری فعال در مساجد مناطق روستایی لرستان را 129 کانون عنوان کرد.
وی ادامه داد: تاسیس کانونهای فرهنگی در مساجد مناطق روستایی از اولویتهای ستاد عالی مساجد کشور است که از سوی این کانون در لرستان دنبال می شود.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد لرستان یادآور شد: طبق برنامهریزی انجام شده 60 درصد کانونهای فرهنگی هنری استان لرستان باید در روستاها تاسیس شوند.
نظر شما