سید محمدرضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: شهرستان مانه و سملقان با قرار گرفتن در مسیر جاده آسیایی و مسیر حرکت زایرین امام رضا (ع)، یکی از شهرستانهای مهم خراسان شمالی بوده که از نظر وسعت دومین و از نظر جمعیتی چهارمین شهرستان استان است.
وی با اشاره به همزیستی 6 قومیت مختلف در این شهرستان و وجود وحدت کامل در بین آنها اظهار داشت: هم اکنون 19 درصد کل جمعیت این قومیتها سنی مذهب و 81 درصد نیز شیعه هستند.
هاشمی کشاورزی را مهمترین شغل و زیربنای اقتصاد این شهرستان ذکر کرد و افزود: شهرستان مانه و سملقان بیش از یک سوم میزان کل تولیدات سالانه کشاورزی استان را تولید میکند.
وی همچنین به فعال بودن کارگاههای قالی بافی و صنایع دستی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: هم اکنون هزار و 250 نفر از مردم این شهرستان در زمینه صنایع دستی فعال بوده که برخی از تولیدات آنها به کشورهای خارجی نیز صادر میشود.
به گفته این مسئول در بخش تکمیل زیرساختهای دینی و فرهنگی نیز در حال حاضر در این شهرستان، با همکاری ستودنی مردم 18 واحد خانه عالم احداث شده و آماده بهره برداری است.
محمدرضا هاشمی همچنین در مورد تکمیل طرحهای نیمه تمام و طرحهای مهر ماندگار این شهرستان نیز اظهار داشت: در شهرستان مانه و سملقان 3 پروژه چهار بانده کردن محور آشخانه به چمن بید، اجرای شبکه آبیاری و زهکشی زمینهای پایاب سد شیرین دره و نیز ساخت بیمارستان 32 تختخوابی در زمره طرحهای مهر ماندگار قرار داشته و در موعد مقرر نیز به بهره برداری میرسند.
وی در مورد روند پیشرفت کارخانه ساخت خانههای پیش ساخته در این شهرستان نیز عنوان کرد: این کارخانه هم اکنون 27 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
فرماندار شهرستان مانه و سملقان تصریح کرد: کارخانه ساخت خانههای پیش ساخته در جنب شهرک صنعتی شهرستان در حال ساخت بوده و پس از اتمام آن زمینه اشتغال برای هزار و 200 نفر فراهم میشود.
نظر شما