۳ مرداد ۱۳۹۱، ۹:۴۴

مسئولیت پذیری/

فرعی بودن مسئولیت پذیری در ایران/ نهادهای تربیتی درست عمل نمی کنند

فرعی بودن مسئولیت پذیری در ایران/ نهادهای تربیتی درست عمل نمی کنند

مدیرگروه ادیان و فلسفه دانشگاه سمنان درمورد مسئولیت‎پذیری گفت: در مرحله اول خانواده و در مرحله بعد نظام عمومی تعلیم و تربیت نقش مؤثری در جامعه‎پذیری و پس از آن مسئولیت‏پذیری افراد در جامعه ایفا می‎کنند.

دکتر عظیم حمزئیان در مورد اینکه مسئولیت پذیری موضوعی است که از رهگذر جامعه ‎پذیری قابل درک است، چه نهادهای تربیتی و آموزشی در جامعه‎پذیری و مسئولیت‎پذیری نقش اساسی ایفا می‌کنند؟ گفت: در مرحله اول نهاد خانواده و در مرحله بعد نظام عمومی تعلیم و تربیت نقش مؤثری در جامعه‎پذیری و پس از آن مسئولیت‏پذیری افراد در جامعه ایفا می‎کنند.

وی افزود: البته محیطی که فرد هم در آن رشد می‎کند، تا حد زیادی در رشد و ارتقا و نحوه‏هایی که مسئولیت‏پذیری انجام می‏پذیرد تأثیر دارند.

مدیرگروه ادیان و فلسفه دانشگاه سمنان در مورد اینکه میزان نهادینه شدن این اصل در میان مسئولان ما چقدر است؟ هم اظهارداشت: متأسفانه به واسطه اینکه نهادهای تربیتی ما اعم از خانواده و تعلیم و تربیت، وظایف اصلی خود را که یکی هم در مورد همین مسئولیت‏پذیری است به درستی انجام نمی‏دهند، مسئولیت‏پذیری درجامعه ما یک امر فرعی محسوب شده و به مقدار زیادی در بین مسئولان نهادینه نیست و بایستی که این مسئله (مسئولیت‏پذیری) در افراد و جامعه تقویت شود.

استاد گروه فلسفه دانشگاه سمنان در مورد اینکه آیا مردم در نهادینه ساختن این اصل نگاهی به رفتار مقامات و مسئولان خود دارند؟ نیز اظهارداشت: تأثیر رفتار مقامات و مسئولان در این خصوص کمتر از سایر موارد دیگر است. یعنی رفتار و اعمال مسئولان در خصوص مسئولیت‏پذیری تأثیر کمتر و مختصری در مسئولیت‏پذیری افراد جامعه دارد.

کد خبر 1654607

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha