۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۹:۴۸

اخبار کوتاه پارس جنوبی/

تلاش شبانه روزی 12 هزار نفر در فاز 12 پارس جنوبی

تلاش شبانه روزی 12 هزار نفر در فاز 12 پارس جنوبی

بوشهر - خبرگزاری مهر: تلاش شبانه روزی 12 هزار نفر در فاز 12 پارس جنوبی، صدرا لوله گذاری چهار فاز پارس جنوبی را انجام می دهد و ظرفیت‌های حمل و نقل کالا عامل جذب سرمایه در منطقه ویژه پارس، عنوان خبرهای کوتاه پارس جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجری طرح توسعه فاز 12 پارس جنوبی با اشاره به اینکه بیش از 12 هزار نفت در این فاز مشغول به کارند ادامه داد: پایه سکوهای این فاز از سوی شرکت ایزوایکو ساخته و در دریا نصب شده است. و عملیات حفاری سکوی A فاز 12 و عملیات حفاری سکوی C نیز با حفر 10 حلقه چاه به پایان رسیده و تا دو ماه آینده عملیات اسیدکاری چاه های این سکو نیز به پایان می رسد.

رسول فلاح نژاد با بیان اینکه حفاری در سکوی B نیز در دست انجام است و حفاری سکوی D نیز تا چند ماه آینده انجام خواهد شد، تصریح کرد:  پالایشگاه فاز 12 پارس جنوبی در شش ردیف شیرین سازی گاز تعریف شده است و این ردیف ها در شش مرحله به بهره برداری می رسد و فاصله بهره برداری هر مرحله تا مرحله بعدی یک ماه و نیم تا دو ماه خواهد بود. فاز 12 میدان پارس جنوبی معادل سه فاز استاندارد است که روزانه سه میلیارد فوت مکعب گاز از میدان مشترک پارس جنوبی در قالب این فاز تولید خواهد شد.

صدرا لوله گذاری چهار فاز پارس جنوبی را انجام می‌دهد

مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق (DOT) با اعلام این خبر تصریح کرد: بر اساس قرارداد شرکت صدرا متعهد به خرید، کوتینگ (بتن اندود کردن) و اجرای 600 کیلومتر خط لوله در پروژه توسعه میدان نفتی رشادت، طرح توسعه فازهای 13 و 22 تا 24 پارس جنوبی است و تا کنون 50 کیلومتر از این میزان لوله گذاری شده است. این خطوط 600 کیلومتری شامل چهار رشته خط 100 کیلومتری و حدود پنج خط لوله میان سکوهاست.

محمدعلی نظارت با بیان این که برای تهیه و لوله گذاری این خطوط لوله به 600 روز زمان نیاز است، اظهار امیدواری کرد که با آمدن کشتی لوله گذار جدید در مدت یک سال کل خطوط احداث و راه اندازی شود. با استفاده از کشتی لوله گذار PLV روزانه 700 متر تا یک کیلومتر لوله گذاری در دریا انجام می شود و هم اکنون یک کشتی لوله گذار دیگر خریداری شده است که تا چهار ماه دیگر وارد کشور می شود و با استفاده از این کشتی توان لوله گذاری شرکت به روزانه 1.5 کیلومتر می رسد.

تعهد به رعایت اصول و مقررات کلید موفقیت در تعمیرات اساسی است

رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست پالایشگاه چهارم تعهد مسئولین واحدهای بهره برداری و تعمیرات به اصول و مقررات HSE عامل اصلی پایان تعمیرات اساسی بدون حادثه ناتوان کننده در سال جاری دانست و افزود: با توجه به شرایط ویژه پالایشگاه چهارم در تامین خوراک تاسیسات تزریق گاز آقاجاری،پالایشگاه های اول، دوم و پنجم پارس جنوبی، بیدبلند یک، فجرجم، هماهنگی و برنامه ریزی و نظرات بر انجام فعالیت‌ها نیز باید به شکل ویژه توسط همه گروه‌های درگیر صورت پذیرد.

محمد مسعود نیا ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه از جمله گرمای طاقت فرسای ، شرجی و رطوب بالای هوا و حجم بسیار بالای عملیات تعمیراتی در واحد ها سبب گردید که در طی این مدت نیروهای مهندسی بهداشت پالایشگاه برای شناسایی و کنترل عواملی محیطی و کنترل سایر عوامل زیان آور محیط کار وارد عمل شده و با برگزاری جلسات توجیهی (TBM) برای کارگران شاغل و در کل دوره تعمیرات اساسی حضور مستمری داشته باشند.

ظرفیت‌های حمل و نقل کالا عامل جذب سرمایه در منطقه ویژه پارس است

اسفندیار حیدری پور مدیرعامل منطقه آزاد قشم با هدف آشنایی با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های حمل و نقل موجود در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از فرودگاه بین المللی خلیج‌فارس عسلویه بازدید کرد و تصریح کرد: منطقه ویژه پارس ظرفیت ها و مزیت های چشمگیری در حوزه های مختلف به ویژه در زمینه حمل و نقل داخلی و خارجی دارد و این عامل مهمی برای جذب سرمایه به این منطقه است.

حجت الله فریدونی مدیر جذب سرمایه و توسعه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در جریان این بازدید، مجتمع بندری پارس و فرودگاه بین المللی خلیج فارس را از جمله مزیت‌های مثبت سرمایه‌گذاری در پارس جنوبی برشمرد و با اشاره به پروژه‌ها و اقدامات انجام شده در منطقه و فرودگاه بین المللی خلیج فارس تصریح کرد: با اجرا و توسعه پروژه‌های در حال انجام، ظرفیت‌های حمل و نقل بار و مسافر و همچنین جابجایی کالا و تجهیزات صنعتی در این منطقه متحول می شود.

فرودگاه عسلویه دومین فرودگاه کشور به لحاظ تجهیزات ناوبری است

مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه با اشاره به اقدامات و پروژه‌های در حال انجام در این فرودگاه، گفت: ساخت ترمینال دوم، ساخت باند دوم، احداث و توسعه هلی پد و ساخت اپرون کارگو از جمله پروژه های در دست اجرای این فرودگاه است.

فرشید کلاه کج با بیان اینکه فرودگاه بین المللی خلیج فارس پس از فرودگاه بین المللی امام (ره) دومین فرودگاه کشور به لحاظ تجهیزات ناوبری است، ادامه داد: با اجرای این پروژه های مهم، ظرفیت جابجایی مسافر در فرودگاه بین المللی خلیج فارس از سالانه یک میلیون نفر به پنج میلیون نفر در سال افزایش می‌یابد.

برنامه های فرهنگی منطقه ویژه پارس در ماه رمضان

رئیس روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از اجرای برنامه های فرهنگی ویژه ماه مبارک رمضان در این سازمان خبر داد و افزود: جلسات مشاوره و پاسخگویی به شبهات دینی با حضور روحانیون اعزامی برای کارکنان منطقه ویژه پارس برگزار می شود؛ علاوه بر این ضمن برگزاری نماز جماعت، نشست هایی برای تفسیر سوره ها و آیات قرآن کریم و بیان احکام در مسجد امام عصر (عج) نیز برنامه ریزی شده است.

حسین قربانی با بیان اینکه غبارروبی از مسجد منطقه ویژه پارس و تبلیغاتی محیطی به مناسبت ماه مبارک رمضان از جمله برنامه های فرهنگی روابط عمومی منطقه ویژه پارس است، ادامه داد: همزمان با ولادت با سعادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) طی مراسمی، ایتام عسلویه تکریم می شوند. در طول ماه مبارک رمضان با تهیه و توزیع منابع معارف اسلامی، برگزاری مسابقات فرهنگی در دستور کار قرار گرفته است تا به برکت این ماه شریف، به دانش اسلامی کارکنان افزوده شود.

کد خبر 1655045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha