به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد با تاکید بر ساماندهی هرچه زودتر زوارکش ها در مشهد، تصریح کرد: ترانزیت و جابجایی مسافر در مشهد متعلق به آن راننده تاکسی است که در طول سال عوارض می پردازد، آبونمان می دهد، تحت نظارت های تاکسیرانی است نه مسافرکش که نه هویت مشخصی دارد و نه هزینه ای در جهت جابجایی مسافر پرداخته است.
عطارزاده طوسی ادامه داد: در ماه جاری طرح ساماندهی زوارکش ها بدون نظرخواهی از تاکسیرانی که بیشترین صدمه را از فعالیت این افراد متحمل می شود در شهر اجرایی شد که در قالب آن زوارکش ها با پوشیدن کاور نقش راهنمای زائر را داشتند در حالی که ما در حال حاضر شاهد هستیم هنوز این افراد فعالیت غیرقانونی خود را مبنی بر زوارکشی ادامه می دهند.
وی با بیان اینکه ساماندهی زوارکش ها فقط پوشاندن کاور نیست، اضافه کرد: اگر هدف در طرح جدید ساماندهی زوارکشها استفاده از آن ها به عنوان راهنمای زائر است چرا این افراد مانند گذشته جلوی هر مسافری را می گیرند و برای آن ها مزاحمت ایجاد می کنند که چنین اقدامی در شان مشهد که یک شهر مذهبی و زائر پذیر است نیست.
به گفته عطارزاده طوسی اگر قرار است زوارکش ها به صورت راهنمای زائر فعالیت کنند باید یک جایگاه و مکان خاص داشته باشند تا زائر در صورت مواجه با مشکل به آن ها مراجعه کند نه اینکه این افراد با پخش شدن در خیابان ها به دلایل مختلف جلوی زائران را بگیرند.
معرفی برترین های جشنواره غذای سالم در شمال مشهد
برترین های نخستین جشنواره غذای سالم در بوستان وحدت مشهد طی آیینی معرفی شد، در این جشنواره 110 تن از بانوان شمال مشهد با تهیه غذاهای محلی و سنتی حضور داشتند.
شهردار منطقه پنج مشهد در مراسم آغازین این جشنواره گفت: ترویج غذاهای محلی و سنتی و سالم در بین شهروندان از جمله اهداف این جشنواره است.
حسن حسینی افزود: در این جشنواره زنان محلات با ارایه غذاهای ایرانی و سنتی با هم به رقابت می پردازند که این رقابت به ترویج غذاهای سنتی در بین اعضای خانواده ، انتخاب غذاهای سالم ، تشویق خانواده و کمک به سلامتی اعضای خانواده کمک می کند.
جانمایی هفتهای 10 هزار جلد کتاب در اتوبوسهای درون شهری
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد از جانمایی هفته ای 10 هزار جلد کتاب در اتوبوس های درون شهری در ماه رمضان خبر داد.
مدیر عامل این سازمان گفت: تاکنون 750 دستگاه اتوبوس مجهز به سازه کتابخانهای شده است که این طرح با استقبال از سوی شهروندان نیز مواجه شده است.
مهدی خجسته ادامه داد: در هر اتوبوس سه سازه اطلاعرسانی در قسمت بانوان و سه سازه نیز در قسمت آقایان ایجاد شده و تا کنون هر هفته 10 هزار بروشور با موضوعات فرهنگ شهروندی در این سازهها قرار میگرفت که در همین راستا با آغاز ماه مبارک رمضان کتاب هم در این سازهها قرار خواهد گرفت.
افتتاح اولین بازار تخصصی کتاب مشهد
سخنگوی سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری از افتتاح "بازار کتاب ناشران گلستان" با حضور مدیران شهری، مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد، و تعاونی ناشران کتاب به طور رسمی خبر داد.
امیرنامجو اظهار داشت: شهر مشهد با توجه به گستره و جمعیت خود و تعداد مراکز فروش کتاب موجودسطح شهر، نشر کتب مختلف نسبت به سایر شهرهای کشور، دارای نیاز مبرمی به فضاهای خاص عرضه محصولات فرهنگی بوده است و به منظور رفع این مشکل، بازار گلستان به عنوان بازار تخصصی ناشران و عرضه کتاب اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: در شهر مشهد سالیانه 4000 عنوان کتاب منتشر می شود که این شهر را به عنوان یکی از ارکان اصلی نشر کتاب کشور خصوصا در زمینه کتب مذهبی مطرح می نماید که این امر نیاز به گسترش و توسعه فضاهای خاص عرضه کتاب را دو چندان می کند.
بازپیرایی بولوار برادران شهید خلیلی و نامجو مشهد
شهردار منطقه 8 مشهد از بازپیرایی و تغییر الگوی کاشت آیلند میانی بولوار برادران شهید خلیلی و نامجو در این منطقه خبر داد و افزود: به منظور بهبود فضای سبز موجود در منطقه، آیلند میانی بولوار براداران شهید خلیلی با توجه به مجاورت این بولوار با پارک بزرگ کوهسنگی و موقعیت استراتژیک آن در دسترسی به بزرگراه شهید کلانتری و خیابان شهید بهشتی بازپیرایی خواهد شد.
علیرضا خادم پیر تصریح کرد: در این اقدام روتبال گونه های گیاهی موجود، کاشت گونه های جدید طبق طرح و نقشه مشاور و اجرای سیستم آبیاری فضای سبز این بولوار انجام می شود.
وی اضافه کرد: به منظور انجام این پروژه بیش از یک میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
راه اندازی مرکز رسانه ای شهری در مشهد
شهردار مشهد گفت: با توجه به نقش مهم رسانه ها در افزایش تعاملات با شهروندان، راه اندازی مرکز رسانه ای شهرداری مشهد نیز به زودی در این کلان شهر مورد بررسی قرار می گیرد.
محمد پژمان با بیان اینکه هدف از سفر مسئولان مشهد به اصفهان، تبادل و انتقال تجربیات دو کلان شهر است، گفت: احداث دفتر خبرگزاری ایمنا در پایتخت معنوی ایران نیز موجب تقویت تعاملات دو کلان شهر اصفهان و مشهد می شود.
وی ادامه داد: به منظور دستیابی هر چه سریعتر به این مهم لازم است درخواست راه اندازی اولین شعبه خبرگزاری ایمنا در مشهد به صورت مکتوب مطرح شود.
استفاده از تجربیات شهرهای دیگر، عامل موفقیت سازمان اتوبوسرانی مشهد
معاون برنامهریزی سازمان اتوبوسرانی شیراز در بازدید دو روزه از سازمان اتوبوسرانی مشهد گه همراه با مدیر طرح و برنامه و مدیر بازرسی سازمان اتوبوسرانی شیراز صورت گرفت ضمن آشنایی با عملکرد این سازمان گفت: عامل موفقیت سازمان اتوبوسرانی مشهد استفاده از تجربیات دیگر شهرهای کشور است.
احمدی اظهار کرد: عدم تکرار اشتباهات دیگر شهرها در زمینه مدیریت سازمانی از عوامل موفقیت سازمان اتوبوسرانی مشهد است.
وی ادامه داد: مشهد در زمینه خصوصیسازی ناوگان اتوبوسرانی دارای تجربیاتی است که در بسیاری از شهرها مشابه آن دیده نمی شود به طور مثال در اتوبوسرانی مشهد این شرکتها هستند که در زمینه خصوصیسازی مداخله میکنند در حالی که در شیراز افراد، عهدهدار این امر هستند و این مسئله مشکلاتی را با خود به همراه داشته است.
نظر شما