مسعود جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این استانداردها به طور عمده شامل آیین کار طراحی و تجهیز خانه های معلولین جسمی حرکتی، اصول اساسی طراحی فضا برای معلولان، طراحی و تجهیز معابر و اماکن عمومی، آیین کار طراحی ایمنی و ضوابط فنی سالن های سرپوشیده شنا برای معلولان جسمی حرکتی و نیز ویژگی های وسائط نقلیه چرخدار معلولان است.
وی افزود: این اولین بار در کشور است که این استانداردها به منظور تکریم جانبازان و معلولان در استانی که در خط مقدم دفاع مقدس بوده است به طور اجباری مورد اجرا قرار می گیرد.
وی اظهار امیدواری کرد که این استانداردها به تدریج در کل کشور اجرا شده و جانبازان و معلولان نیز بتوانند از حقوق اولیه شهروندی خویش برخوردار شوند.
جوادی با اشاره به اهمیت استانداردها در تولید دنیای امروز گفت: طبق مقررات حاکم بر WTO تنها مانع غیر تعرفه ای مورد پذیرش جهانی، استانداردها هستند و لذا با تقویت استانداردهای ملی می توان بر واردات بی رویه کالاهای بی کیفیت و یا غیرضروری مدیریت کرد و از طرف دیگر توسعه صادرات کشور در گرو توجه به استانداردها و ارتقا کیفیت تولیدات داخلی است.
وی افزود: قانون سازمان ملی استاندارد مربوط به 15 سال پیش است و به هیچ وجه با نیازهای روز کشورمان انطباق ندارد و لذا پیش نویس قانون جدید به مجلس پیش تقدیم شده و خواستار اصلاح آن و حمایت نمایندگان از طرح بازنگری جدید هستیم.
نظر شما