به گزارش خبرنگار مهر، امروزه فوتبال به عنوان پرطرفدارترین رشته ورزشی جایگاه بسیار خوبی در بین مردم دنیا دست و پا کرده است و از طرف دیگر منبع درآمدی قابل توجهی را برای عده ای دیگر فراهم می کند که به همین دلایل بسیاری از کشورهای جهان اقدامات و سرمایه گذاری های زیادی را برای ارتقاء این رشته ورزشی بکار گرفته اند.
یکی از این اقدامات به وجود آمدن مدرسه فوتبال زیر نظر باشگاه ها و موسسات مربوطه است که با تربیت فوتبالسیت ها در واقع برنامه های خود را برای آینده ترسیم می کنند تا جایی که باشگاه های بزرگ حتی خارج از محدوده سرزمینی خود اقدام به دایر کردن مدارس فوتبال در سایر کشورها کرده اند.
از ویژگی های این مدارس می توان به وجود اسپانسر، زمین فوتبال مناسب و امکانات ورزشی مورد نیاز و نیروی انسانی اشاره کرد.
حداقل نیروی انسانی ای که یک مدرسه فوتبال به آن نیاز دارد مدیر یا مدیر فنی است و مدیر فنی باید دارای ویژگی های از جمله حداقل سه سال سابقه تدریس در آموزش و پرورش یا دانشگاه ها و یا حداقل سه سال سابقه مربیگری در باشگاه های فوتبال دسته دوم و بالاتر، داشتن حداقل کارت مربیگری درجه c فوتبال آسیا باشد.
یک مدرسه فوتبال همچنین باید دارای کارمند دفتری (برای بیش از 30 فوتبال آموز)، مربی (به ازای هر 24 فوتبال آموز حداقل یک مربی)، پزشک یا پزشکیار (یک نفر)، مسئول تدارکات (یک نفر) و غیره باشد که نتیجه این زحمات، صرف وقت ها و هزینه ها بازدهی و استفاده از این فوتبالیست های کوچک در آینده ای نه چندان دور باشد.
اما به دور از این همه هیاهو ها، در دورترین نقطه غربی کشور در شهری مرزی و نوجوانانی هستند که به عشق این رشته از همه تلاش و کوشش خود مایه می گذارند و برای خودشان یکی کوچکترین مدرسه فوتبال جهان را به دور از چشم همه به راه انداخته اند.
مردانی کوچک در زمینی سخت و خاکی با امید ستودنی به آینده تلاش می کنند.
فرشاد رمضانی جوان 20 ساله به عنوان مسئول و مربی این مدرسه فوتبال کوچک، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این مدرسه از اول تابستان امسال ثبت نام خودش را آغاز کرد که پس از آن در هفته سه روز کلاس ها برگزار می شود و هزینه ماهانه هر فوتبالست 2 هزار تومان است.
وی افزود: 22 فوتبالیست کوچک مشغول فعالیت هستند و این مدرسه هیچ حامی مالی ندارد و در این بین اداره ورزش و جوانان شهرستان ثلاث باباجانی چند تعداد توپ و مانع به ما هدیه کرد که جای تقدیر دارد.
رمضانی اضافه کرد: هدف من از ایجاد این مدرسه فقط علاقه ای بود که بچه های این شهرستان دور افتاده به این رشته دارند و همین که بچه ها سر وقت با شور و شوق به زمین فوتبال می آیند برای من کافی است.
رمضانی گفت: درست است که این مدرسه هیچ یک از شرایط و معیار های مدارس فوتبال را ندارد اما اعتقاد من و فوتبالسیت های کوچک مدرسه این است که نباید بیکار بنشینم و فقط نظارگر باشیم بلکه باید تلاش و کوشش کرد حتی اگر هم کسی ما را نبیند و آینده ای در این راستا در انتظار این فوتبالیست ها کوچک نباشد.
فرشاد رمضانی در ادامه گفت: استعداد های که در این جا وجود دارد در صورت استفاده و حمایت های لازم می توان آینده ای درخشان را برای آنها ترسیم کرد، گرچه توجه مسئولین فوتبال و باشگاها فقط به شهرهای بزرگ در این رشته است ولی مطمئن هستم با اندکی حمایت و توجه به اهداف مورد نظر خواهیم رسید.
رمضانی تصریح کرد: وجود چنین جوانان و نوجوانانی که در اقصی نقاط کشور تلاش می کنند جای بسی تقدیر و تشکر است و مایه افتخار است که جوانان ایرانی در هرکجای این خاک باشند برای سربلندی ایران از تلاش و کوشش خود دست بر نمی دارند و این تلاش و کوشش نیز همت همه مسئولین و دست اندرکاران فوتبال را می طلبد که با تلاش و عزمی راسخ به حمایت و جذب چنین ورزشکارانی بیایند تا در آینده ای نزدیک شاهد رشد و شکوفایی و بالا رفتن پرچم جمهوری اسلامی در همه ی میادین ورزشی از جمله فوتبال چه در سطح ملی و چه در سطح باشگاهی باشیم.
نظر شما