جهانگیر کریمیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: امروزه انجام فعالیت بدنی منظم، تغذیه مناسب، استفاده نکردن از الکل، سیگار و کاهش استرس به منظور دستیابی به بهداشت روحی و روانی، بخشی از هدفهای بهداشت ملی کشورهای توسعه یافته است.
وی بیان داشت: در طول چندین سال گذشته تمایل زیادی برای به کار بردن ورزش به عنوان مداخله رفتاری مؤثر در بازتوانی بیماران مبتلا به سرطانی به وجود آمده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مترجم کتاب "ورزش و بازتوانی بیماران سرطانی، راهنمای عملی ورزش برای بازتوانی بیماران سرطانی" تصریح کرد: امروزه شواهد بسیاری حاکی از آن است که برنامۀ ورزشی نظاممند اثرات مثبتی بر ابعاد جسمانی و روانی بیماران مبتلا به سرطان دارد.
کریمیان تاکید کرد: روز به روز علاقه بیشتری برای بررسی ارتباط بین تمرینات بدنی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان در کشور شکل گرفته است.
وی ادامه داد: ترجمه کتاب حاضر در راستای ارتقای سطح معلومات، افزایش کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان، همچنین ارائه تمرینات ورزشی به عنوان یک استراتژی مؤثر در ارتقاء کیفیت زندگی اینگونه افراد در طول درمان سرطان و پس از آن مد نظر قرار گرفت.
نظر شما