محمد پرورش در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه ارائه خدمات به جمعیت 12 میلیون و 500 هزار نفری شهر تهران در بخش آب و فاضلاب کار بسیار سختی است، گفت: در برخی از ساعات که مصرف مشترکان بالا می رود حتی اگر بتوانیم آب مورد نیاز را نیز تامین کنیم ممکن است در بخش انتقال شبکه ها ظرفیت لازم را نداشته باشند.
مدیرعامل آبفای استان تهران با اعلام اینکه در این بخش اطلاع رسانی صورت گرفته است، اظهارداشت: هم اکنون 26 تا 27 مترمکعب بر ثانیه آب مورد تهران از طریق منابع سطحی تامین می شود و در این زمینه کنترل های لازم صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 98 درصد کیفیت آب تهران در حد استاندارد و قابل قبول است و تمام مشخصات استاندارد در این بخش وجود دارد. با این حال، 2 نقطه در تهران وجود دارد که در برخی مواقع کیفیت آب کل شهر به دلیل همان 2 نقطه زیرسئوال می رود.
این مقام مسئول در وزارت نیرو افزود: این موضوع هم به دلیل آبرسانی خصوصی است و ما در چندین مرحله درخواست کردیم که مدیریت بر آن دو نقطه هم به ما تحویل شود که البته فرایند حقوقی آن برای طی شده است.
پرورش تصریح کرد: با واگذاری 2 نقطه یادشده که از طریق آبرسانی خصوصی انجام می شود می توانیم جشن کیفیت آب را در تهران بگیریم. تاکنون نیز برخی اصلاحات در خطوط انتقال آب نیز انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهارداشت: پروژه بزرگی برای پایدار کردن آب مورد نیاز شهر تهران در حال انجام است و از طریق انتقال آب سد ماملو به تهران دغدغه های جنوب تهران در موضوع کیفیت آب به صورت کامل رفع می شود.
به گفته وی تاکنون 90 میلیون مترمکعب آب از سد ماملو انتقال پیدا کرده و تصفیه خانه آن نیز در حال ساخت است و حدود 78 کیلومتر خط انتقال دیگر هم تا حدود 3 ماه آینده به بهره برداری کامل می رسد و بحث آب جنوب تهران به صورت کامل حل می شود.
این مقام مسئول در وزارت نیرو، بیان داشت: از این طریق 60 هزار مترمکعب آب به شرق تهران و 180هزار مترمکعب نیز به غرب تهران با ایجاد مخازن بزرگ برای پایدار کردن آب شرب شهر تهران ایجاد می شود و تا 3 ماهه پاییز سال جاری به بهره برداری می رسد.
نظر شما