داود کبریا پاشا به مناسبت ششم مرداد که به عنوان "روز ملی مهارت" نامگذاری شده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه در کل کشور 600 مرکز دولتی و 17 هزار آموزشگاه آزاد بخش خصوصی فعالیت دارند، در این راستا 35 هزار مربی در حال آموزش به این افراد هستند.
وی بیان کرد: وظایف اصلی این سازمان آموزش بیکاران، دانشجویان، مددجویان، آسیب دیدگان اجتماعی، سربازان خدمت و شاغلانی که در شهر و روستا زندگی می کنند است.
این مسئول ادامه داد: مرکزآموزش فنی و حرفه ای دماوند با اهداف آموزش، ایجاد اشتغال و ارتقای بهره وری نیروی انسانی در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و فرهنگی و هنری در سال 1379 به بهره برداری رسید.
وی به آموزشهایی که از ابتدای تأسیس این مرکز تا کنون دایر بوده به جوشکاری با فرآیند قوس الکتریکی، لوله کشی گاز خانگی و تجاری، تعمیر کار برق خودرو و اتومبیلهای سواری و ماشینهای الکتریکی، برقکار ساختمان و صنعتی نصاب تابلوهای برق، لوله کشی و نصاب دستگاههای حرارتی مرکزی اشاره کرد.
رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان دماوند عنوان کرد: مرکز فنی و حرفه ای دماوند در دو شیفت صبح و عصر 170 نفر را در حال آموزش دارد و قراردادی که این مرکز با دانشگاهها دارد این است که آنها واحدهای عملی خود را در این آموزشکده می گذرانند.
صدور گواهی مهارت برای اشتغال در واحدهای صنعتی
وی ادامه داد: برای افرادی که در این مرکز آموزش می بینند، گواهی مهارت صادر می شود که برای استفاده از تسهیلات بانکی، دریافت جواز کسب، گواهی مهارت به عنوان واحدهای درسی، امکان اشتغال در واحدهای صنعتی و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می گیرند.
کبریا پاشا از برگزاری دوره های آموزشی بانوان به معرق کاری درجه 2، قالی بافی درجه 2، نقاشی روی پارچه، معرق و منبت کاری، سازنده تاج گل دست عروس، سفره آرایی عقد، شهروند الکترونیکی و کارورزی خبر داد.
نظر شما