حسین روازاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه درمان و تغذیه در طب اسلامی به سه روش است افزود: درمان با غذا، درمان با ادویه جات و درمان با دست مثل جا انداختن شکستگی ها و عمل جراحی ها است.
وی ادامه داد: انواع ادویه جات و دم کردنی هایی در حین پخت غذاها استفاده می شود درمان است بدون اینکه مردم متوجه این مسئله باشند و با گذشت زمان این طب به فراموشی سپرده شده است.
روازاده یادآور شد:
وی افزود: شکل گیری معاونت طب سنتی اسلامی در وزارت علوم برای ایران امیدوار کننده است.
پزشک طب سنتی گفت: طب جدید نشأت گرفته از طب قدیم است طب سنتی و اسلامی مقابله با طب جدید نیست.
روازاده با بیان اینکه بخشی از طب جدید را که مفید می دانیم در کنار طب سنتی و اسلامی مورد استفاده قرار می گیرد ادامه داد: طب اسلامی و سنتی سال های سال است که برای مردم رضایت بخش بوده و در درمان بیماری ها نیز از طب سنتی و اسلامی، استفاده می کردند.
وی افزود: فرهنگ ها، فرهنگ ارزشی است. فرهنگ ارزشی نیز نیاز به طب ارزشی دارد و طب چند ارزشی نمی تواند در کنار فرهنگ ارزشی دوام داشته باشد.
این پزشک طب سنتی گفت: طب سنتی از ابتدای انقلاب اسلامی شروع شده است. در اوایل این حرکت بسیار کوچکی بود. از 10 سال پیش هم طب سنتی و اسلامی به طور جدی شروع به کار کرده است.
روازاده افزود: در حال حاضر، دولت و حاکمیت نظام به این مسئله علاقه نشان داده است و با توجه به اینکه این طب ریشه دار می باشد، عده ای که این طب را مورد استفاده قرار می دهند و به طب سنتی و اسلامی علاقه شدیدی دارند.
نظر شما