به گزارش خبرنگار مهر، لیلا زاده باقری ظهر یکشنبه در کمیته توانمند سازی زنان بی سرپرست و رسیدگی به امور خانوادههای معتادین افزود: در کارگروه عالی اشتغال موضوع انطباق مشاغل خانگی با وضعیت بومی و خانواده در استان فراهم شده است.
این مسئول اظهار داشت: آیین و تعالیم اسلام بر ارزش خانواده و به خصوص زن تاکید فراوانی دارند و برای ارتقاء توانمندیهای حوزه زنان و خانواده و کاهش آسیبهای اجتماعی باید رویکرد مذهبی داشته باشیم.
وی با اشاره به نقش مشاوره در این خانواده ها بیان داشت: مشاوره کمک اساسی برای این اقشار و تکیه گاهی امن برای بررسی مسائل و بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی زنان و خانوادهها است.
زاده باقری توانمندی همه جانبه زنان سرپرست خانوارها به خصوص خانوادههای معتادین را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: بیشترین فشار در خانواده، اجتماع و جامعه بر دوش خانواده معتاد است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بیان کرد: مشکلات خانوادگی ناشی از اعتیاد باعث نابسامانی هایی در خانواده می شود که اگر در حد ضرورت به آن توجه نشود به دیگر اعضای خانواده و اجتماع هم آسیب می رساند.
وی افزود: کمک مادی و معنوی و فرهنگی سازی برای پیشگیری از اعتیاد، هرچند هزینه بردار باشد ارزشمند و ضروری است و نباید از این مسئله غافل ماند.
نظر شما