عطاالله حکیمی در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد: کشور ایران که همیشه در معرض دشمنی ها قرار داشته و در برابر آنها مقاومت کرده باید اقتصادی متناسب با این وضعیت داشته باشد.
وی همچنین اقتصاد مقاومتی را از ارکان " مکتب اقتصاد اسلامی " ذکر کرد و اظهارداشت: دیگر ارکان آن شامل عدالت اقتصادی، تدبیر معیشت، عقلانیت اقتصادی، الگوی تولید، توزیع و مصرف اقتصادیست.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی بهترین الگو برای ایجاد رابطه فرهنگ و اقتصاد مقاومتی را الگوبرداری از فرهنگ بسیج و دفاع مقدس دانست و گفت: در جنگ تحمیلی با تکیه بر فرهنگ عاشورا، بزرگترین جبهه مقاومت در مقیاس عمومی و در تمامی سطوح جامعه شکل گرفت.
وی با بیان اینکه عامل اصلی این مقاومت " مذهب و باورهای اعتقادی " بود، افزود: علاوه بر ترویج و تبلیغ مفاهیم عام حوزه فرهنگ مقاومت همچون جهاد و مبارزه در حوزه اقتصادی باید مفاهیم فرهنگی مناسبی بسط و توسعه یابد.
حکیمی با اعلام اینکه در مسیر تحقق اقتصاد پایدار که توان مقابله با تهدیدهای مختلف را دارا باشد، مهار سوداگری و فساد است، اظهارداشت: هدف از سوداگری فعالیتهای غیر مولدیست که از تلاطمات و نوسانهای بازار سوء استفاده کرده و بهره مندی های را نصیب برخی افراد می کند.
وی تاکید کرد: ساز و کارهای حوزه اقتصادی باید به گونه ای مورد بازبینی قرار گیرند که تمامی مواردی که وابستگی کشور را به دنبال دارد را شناسایی و در خصوص آن تصمیم گیری کند.
نظر شما