مجتبی معتمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به هنگام افطاری بهتر است از غذاهای سرد، شیرین و راحت الحلقوم که هضم آن آسانتر است، استفاده شود.
وی بیان داشت: البته این در حالی است که توصیه میشود در زمان سحری غذاهای گرم به دلیل انرژی بیشتر استفاده شود واز مصرف غذاهای سرد به دلیل اینکه ضعف بر بدن عارض میشود، پرهیز شود.
عضو مرکز تحقیقات طب سنتی استان اصفهان تصریح کرد: نوشیدن ناگهانی مایعات بسیار سرد به هنگام افطاری پس از 17 ساعت گرسنگی بسیار خطر دارد و بهتر است از میوهها و سبزیجات برای رفع تشنگی خود استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه بهتر است روزهداران به هنگام افطاری از لبنیات استفاده کنند، تاکید کرد: آب بر اساس طب سنتی رطوبت آشکار دارد و در زمان افطاری توصیه نمیشود.
معتمدی با تأکید بر اینکه مصرف غذاهای خیلی تند، خیلی شور و فوقالعاده شیرین و چرب در ماه رمضان برای روزهداران اصلا توصیه نمیشود، گفت: افرادی که روزه میگیرند بهتر است از برنج، گوشت وانواع خورشتها در سحری استفاده کنند.
وی گفت: ماه رمضان بهترین زمان برای رفع تجمع چربیهای بدن، بهبودی کبد چرب، کیستها، تودههای بدنی و حتی تومورهای سرطانی است.
عضو مرکز تحقیقات طب سنتی در استان اصفهان روزهدرمانی را یک واژه غلط خواند ، اضافه کرد: گرسنگی درمانی داریم اما درست نیست که بر یک فریضه الهی عنوان درمانی گذاشت و از مقدسات آن کاست همانطور که برخی نشستن و برخاستن در نماز را همچون حرکات یوگا میخوانند.
نظر شما