۱۳ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۷

سردار مجتبایی تاکید کرد:

پلیس قم از فعالیت‌های آمران به معروف حمایت می‌کند

پلیس قم از فعالیت‌های آمران به معروف حمایت می‌کند

قم - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان قم بر حمایت و پشتیبانی پلیس قم از فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار کاظم مجتبایی شامگاه پنج‌شنبه، در گردهمایی فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منکر که در سالن همایش جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، در خصوص اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: دخالت افراد در عرصه‌های مختلف باعث ایجاد تغییرات شرایط خواهد شد و در برخی مواقع بی‌اعتنایی نیز انحرافات را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه پذیرفتن اسلام مسئولیت آور است افزود: انسان تنها موجودی است که دارای ویژگی عقل و غریزه است که همین امر باعث شده خلیفه خداوند بر روی زمین باشد.

فرمانده انتظامی استان قم افزود: کسانی که فکر می‌کنند که تنها باید خود را به دین نزدیک کنند و به اطرافیان خود کاری نداشته باشند در اشتباه‌اند چرا که همه ما در خصوص مسائل اطراف خود باید پاسخگو باشیم.

وی عنوان کرد: افرادی که در جامعه به سمت بی‌حجابی می‌روند و حجاب درستی ندارند، وقتی ببینند در جامعه تقاضایی در برابر چهره نمایی آنها وجود ندارد به این رفتار خود ادامه نخواهند داد.

سردار مجتبایی ادامه داد: برخی‌ها معتقدند در برابر ناهنجاری‌ها در جامعه باید تنها با معلول و یا با علت برخورد شود که دین برخورد با هر دوی آنها را توصیه و بر آن تأکید دارد.

وجود امر به معروف و نهی از منکر برای مدیریت جامعه است

فرمانده انتظامی استان قم با بیان اینکه کنار کشیدن افراد در جامعه باعث بوجود آمدن مشکلات متعددی خواهد شد، افزود: وجود امر به معروف و نهی از منکر برای مدیریت جامعه است و این امر نیز از سوی کسانی محقق می‌شود که نسبت به دین و انقلاب احساس دلسوزی می‌کنند.

وی تصریح کرد: کسانی که در جامعه با حجاب نادرست حرکت می‌کنند، باید بدانند که با این گونه اقدامات نه تنها به خود آسیب می‌رسانند بلکه، افراد دیگر را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهند چرا که جامعه همانند یک کشتی است که در صورت بروز یک مشکل همه افراد با مشکل مواجه می‌شوند.

سردار مجتبایی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مرز شغلی نمی‌شناسد افزود: اگر در جامعه پیشگیری فرهنگی از سوی دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ها به خوبی صورت گیرد دیگر نیازی به پیشگیری اجتماعی نیست.

فرمانده انتظامی استان قم افزود: پیشگیری اجتماعی بدان معنا است که دستگاه‌های مسئول همانند شهرداری و سایر نهادهای فرهنگی بتوانند زمینه برای حضور جوانان را در عرصه‌های مختلف و همچنین امکانات رفاهی و تفریحی فراهم کنند تا جوانان به مسیر‌های انحرافی سوق پیدا نکنند.

کد خبر 1664385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha