۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۹:۳۹

مهر گزارش می دهد؛

مطبوعات گلستان نیازمند امداد غیبی

مطبوعات گلستان نیازمند امداد غیبی

گرگان - خبرگزاری مهر: گلستان پتانسیل هایی بالایی در زمینه های مختلف دارد اما جایگاه رسانه و مطبوعاتش به عنوان رکن چهارم دموکراسی با فرهیختگانش نمی خواند و رفع مشکلات آن نیازمند دستی که از غیب برآید.

به گزارش خبرنگار مهر، هنوز خبرنگاران و فعالان حوزه رسانه در گلستان از نبود امنیت شغلی، نداشتن جایگاه مشخص، نداشتن مسکن، ضعف آموزشی، کم توجهی مسئولان و حمایت نشدن رنج می برند.

نبود بانک اطلاعات جامع از قشر رسانه از دیگر مسائلی است که مسئولان را در برنامه ریزی برای رفع مشکلات عدیده این قشر با مانع روبرو کرده است.

مشکلات متعدد سبب شده تا تیراژ بسیاری از مطبوعات محلی استان گلستان به زور به هزار نسخه برسد و ارتقای سطح کیفی و کمی مطبوعات نیازمند توجه و برنامه ریزی هدفمند است.

دبیر خانه مطبوعات استان گلستان گفت: خبرنگاران موهبتی برای مدیران هستند و مدیر باهوش مدیری است که از این موهبت استفاده کند.
 
محمد آریان نیا گفت: دولت باید به کمک مطبوعات بیاید تا به رشد کافی برسند.
 
وی افزود: خانه مطبوعات در دوره جدید خود چند فعالیت مهم را داشته است که برگزاری دو دوره آمورشی برای خبرنگاران ، نشست با مدیران مسئول و صاحبان امتیاز نشریات و تلاش برای تدوین بانک جامع خبرنگاران از آن جمله اند.

آریان نیا اذعان داشت : استان پتانسیل های بالایی دارد اما جایگاه مطبوعات آن به عنوان رکن چهارم دموکراسی اصلا با فرهیحتگانش نمی خواند.
 

وی ادامه داد: مدت زیادی است که از وضعیت مطبوعات استان گله مندیم  اما تا بحال برای حل مشکلات گامی برنداشته ایم، مردم استان و حتی گرگان هنوز نام بسیاری از مطبوعات محلی را نمی دانند.

دبیرخانه مطبوعات استان اضافه کرد: مطبوعات محلی در استان ها تابلوی اعلانات عملکرد وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و دولت هستند ، اما تا کنون آنگونه که باید و شاید از این پتانسیل استفاده نشده است.

آریان نیا خاطر نشان کرد: لازم است کمی صراحت به خرج دهیم ، و عیوب خود را نیز ببینیم.

وی در ادامه گفت: خواننده گلستانی خواننده ای باهوش و آگاه است که تنها وظیفه یک رسانه را رفع نیاز های آگاهی بخشی خود می داند و هیچ تعارفی هم ندارد.

آریان نیا خاطر نشان کرد: تنها راه چاره در تغییر نگرش ما به مقوله ژورنالیسم است و تا وقتی نگاه ما تغییر نکند تغییری در وضع ما روی نمی دهد.

غلامرضا ولی پور نماینده انجمن صنفی روزنامه نگاران گفت: این انجمن هشت سال پیش به ثبت رسید و یک نهاد صنفی و غیر سیاسی است و سه دوره هیئت مدیره را پشت سر گذاشته است.

وی افزود: ساماندهی لیست خبرنگاران ، صدور کارت، برگزاری دوره های آموزشی در گنبد و ثبت قانونی تعاونی مسکن خبرنگاران از اهم فعالیت های این نهاد است.
 

ولی پور ادامه داد: پس از ماه مبارک رمضان نیز دوره بازاریابی نشریات و عکاسی با اعطای مدرک برگزار می شود.
 
بهرامی از روزنامه خراسان نیز گفت: واقعیت آن است که خبرنگاران با مشکلات عدیده روبرو هستند و نداشتن امنیت شغلی و درآمد از مهمترین دغدغه هاست.

وی اظهار داشت: اکنون بسیاری از خبرنگاران مجبورند برای تامین درآمد به تهیه آگهی و بازاریابی بپردازند که این امر شایسته این قشر نیست.

وی مشکل مسکن خبرنگاران را از دیگر مسائل بیان کرد و خواهان توجه مسئولان به این امر شد.

ابوذر پور ادیب خبرنگار ایرنا در گرگان نیز گفت: یکی از مشکلات عرصه رسانه در استان این است که خبرنگاران بصورت تخصصی فعالیت نمی کنند و هر خبرنگار در حوزه های مختلف کار می کند درحالی که باید در حوزه خبر تخصص سرلوحه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: خبرنگاری که برکار خود تسلط داشته باشد می تواند در روند توسعه استان تاثیرگذار باشد.

وی سئوال را کمترین حق خبرنگار دانست و گفت: متاسفانه برخی ادارات پاسخگوی خبرنگاران نیستند.

ابوطالب ندری عکاس خبرگزاری مهر در گلستان نیز خواهان توجه بیشتر به عکاسان خبری شد و گفت: اکنون آنگونه که باید به این قشر توجه می شود.

وی تاکید کرد: تعامل مسئولان با عکاسان نسبت به خبرنگاران کمتر است و لازم است تعامل بیشتری با این قشر صورت گیرد.

گلستان 300 خبرنگار دارد.
کد خبر 1664761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha